Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sumec v marinádě

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie102 kJ /
24 kcal
Bílkoviny0,70 g
Tuky2,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 960 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme si filety, odkostíme, omyjeme, osušíme a uděláme si marinádu, kterou natřeme mašlovačkou na celé filety ze všech stran a necháme aspoň 2 hodiny odpočinout (můžeme dát do igelitového sáčku a nechat odpočívat v lednici přes noc), tak jsem to udělala. Krok 2: Marináda: v misce smícháme šťávu z citronu, drcené pepře, sardelovou pastu, kopr, petrželku a mírně zalijeme olejem (ingredience na marinádu můžeme rozmixovat-mixovala jsem). Krok 3: Po odpočinutí dáme do pekáčku i s marinádou, na rybu dáme pár plátků másla a pod rybu tak 100 ml vody a dáme péct na 30 minut.

Zveřejněno 17. 11. 2011

Poznámka autorky Bibinka

Další rybka z vlastních receptů. Dlouho jsme sumce neměli a byl výborný, podávala jsem s opečenými bramborami s cibulí a pórkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sumec v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zmo6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sumec v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zmo6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

Anna Kocikova: Aničko, jen přijeď i s Lubou, rybka se tu vždy najde a budete vítáni:yes:;-)

Bibinko moc krásně připravená rybka:-K+19:-p:yes:Docela Ti závidím,že máš každou chvilku nějakou jinou príma rybí baštu:-8:-))Stejně Tě jednou přijedu"vyjíst":-*:-D:-D

BIBI MŇAM co mě to děláš:-)):-)):-)):-)):yes::yes::yes:

zizala: určitě to půjde s jakoukoliv rybkou;-)

Sumce nemám, ale s jinou sladkovodní rybkou to asi bude taky dobré :-p

vybusna:Výbušná, naše Jana všechny druhy ryb filetuje v Rakousku, tak nám vždycky nějaké přiveze-úžasný;-):yes:

zeny kde to chodite, na tie ryby:-O
Mne to pripad ako exoticka ryba...sumec je take dlhe s furmi vsak?

Sumce mám v mrazáku a říkám si,co s ním a receptík je tady:yes::yes:

;-)moc pěkný receptík:yes::yes:

:-p mňam:yes:

No joo, Bibinka si přijde k rybce a co my chudáci, musíme do super hyper marketu :-S;-):-K:-p:-p:yes:

Pěkný recept, velice vydařené fotky:yes::yes: Pořád se lepšíš, Bibi!;-):-))

a knedla v krku jak při angíně, a zasněný pohled do blba... Cestou z práce jedu pro rybu!!!:-(

Pěkná rybka, pěkná fotka:-p+:yes:

:-);-):yes:+

Tématické fráze:
sumec recept, sumec recepty, recept na sumce, sumec na grilu, příprava sumce, recepty ze sumce, recepty na sumce, jak připravit sumce, recept sumec, recepty na ryby sumec, recepty z ryb sumec, recepty sumec, sumec recepty na grilu, recept na filety ze sumce, sumec, recepty z ryby sumec, recept na přípravu sumce, recepty na přípravu sumce, sumec příprava, marináda na sumce

Suroviny:
filet ze sumce, pepř zelený, šťáva citronová, pasta sardelová, kopr, sůl, petrželka, olej, máslo, sůl

Přidat fotografie receptu