Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěnky s pikantní kůrčičkou

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mysulka mysulka

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie654 kJ /
156 kcal
Bílkoviny12,30 g
Tuky7,57 g
Vláknina2,45 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 544 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy9,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, potřeme olejem a necháme do druhého dne uležet v lednici. Krok 2: Pak osolíme, opepříme a opečeme ne oleji. Krok 3: Přendáme do zapékací misky a potřeme směsí umíchanou z majolky, prolisovaného česneku, hořčice, worcestru a sýra. Krok 4: Zapékáme v troubě 20-25 minut. Podáváme s různě upravenými bramborami.

Zveřejněno 20. 11. 2011

Poznámka autorky mysulka

Upravený recept z knihy - Zapékané pokrmy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěnky s pikantní kůrčičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wRAJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěnky s pikantní kůrčičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wRAJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Myšulko moc hezky barevně sladěná bašta;-)+16:-p:yes:

Tohle určitě vyzkouším, velmi se mi to líbí, ukládám;-):-p:yes:

;-) všem moc děkuji:-K:-K

Obrázek vypadá velmi jedle:-p, taky bych se nechala pozvat:yes:+

Kombinaci Majolka®, sýr, česnek bych neodmítla:yes:

mlask:-p pardon, jsem polkla, nešlo tomu zabránit, skoro pavlův reflex:-p:yes:

znám pochoutka:-):-p:-p

Nechala bych se pozvat :-p

Hmmmm, to bude dobrota;-);-);-)

vybusna:;-) ta barva je opravdu tou hořčicí a taky trochu Majolkou® a co se týče toho ztvrdnutí, určitě neztvrdne, i když u nás to ani nestačilo vychladnoput:-D:-K

ja beriem spat...farbu dala horcica...:-) prepac nepozorne som citala

mysulka..ta krasna zlta farba je dana druhom syra? a este..ked masko vychladne, ta krusta nie je je prilis tvrda?

;-)jen jsem polkla moc pěkné:yes:dávám 10 bod:yes::yes:

mysulka:Myšulko, krásný recept a krásná fotka, jak myslíš, že to může dopadnout:-?tak za prvé bych si to dala hned a za druhé ti dávám 7.bod:yes:;-)

S Majolkou® tomůže být fat dobré :-p:yes:

Tématické fráze:
zapékané roštěnky, pikantní roštěnky, nejlepsi rostenka, nejlepsi recept na rostenku, pikantní roštěná v troubě, roštěná zapečená s Majolkou®, pikantní roštěnky nejlepší recept, zapékaná roštěná, roštěnky s bramborami, roštěnky, babicovy dobroty recepty roštěnky, roštěnky recept, babicovy dobroty recepty 20.11.2011, babicovy dobroty - 20.11.2011 recepty, babicovy dobroty 20. 11. 2011

Suroviny:
roštěná hovězí, majolka, hořčice provensalská, česnek, omáčka worcesterová, sýr strouhaný, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu