Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekové kuře po čínsku

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 093 kJ /
261 kcal
Bílkoviny14,77 g
Tuky2,32 g
Vláknina6,08 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 10,39 g
Sůl23,50 g
Sacharidy44,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dáme plátky zázvoru, česnek, skořici, pepř, cukr, badyán, sojovou+rybí omáčku, kuřecí vývar. Vše dobře promícháme. Krok 2: Omyté a osušené maso dáme do pekáče, přelijeme marinádou. Krok 3: Pekáč uzavřeme poklicí nebo alobalem, necháme asi 2 hodiny odležet. Krok 4: Po odležení dáme do vyhřáté trouby na 200°C pečeme přiklopené zhruba 50 minut. Pak sundáme poklici, nebo alobal a pečeme ještě asi 10-15 minut.

Zveřejněno 23. 11. 2011

Poznámka autorky suslajda

Zdroj časopis-Albert.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekové kuře po čínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GQEy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekové kuře po čínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GQEy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (14)

No, to teda musí být vůně, badyán, skořice:-O. Už jsem na tenhle způsob kuře jedla a mně to chutnalo, zbytek rodiny nemá rád příliš experimenty:-)). Za mě bodík:yes:

;-)všem děkuji

Pěkné kuřátko:yes:

:-);-):yes:+

To se mi hodně líbí...a nejen hezké foto:yes:+8

úúžasné:yes::yes: moc se mi to líbí:-p:-p:-K:yes:

Nonya:děkuji množství bylo uvedeno v receptu. Jestli je to ta pravá nevím je vyfocená na 2 fotu.

:-p:yes::yes:

To musí být dobrůtka a jak je to krásně upečené:-p;-):yes::yes:

Bod odomna,ale mam taku poznamku 60ml rybacej omacky?tak najviac lyzicu ta omacka ma velmi ostru slanu specificku chut, ked je to taka prava.Mne nevadi, ale vela ludom co ju nepoznaju sa zda "smrdlava".Plus Cinska kuchyna ju nepouziva , je to omacka Thajska , Indonezie, Vietnamu:yes:

;-)Děkuji vám vyzkoušejte je to moc dobré:-*

Mňam,milujem jedlá na čínsky spôsob:-*Vyskúšam;-)

:-p:-p:yes:

:-OJaká báječná kůrčička:-pHaničko tohle se Ti moc povedlo a jídlo vypadá opravdu skvěle:-KPrvní bodíček máš jistý;-)+1:-p:yes:

Tématické fráze:
kuře po čínsku, pečené kuře po čínsku, kuře na badyánu, kuřecí kousky po čínsku, kure na cesneku, pečené kuře po po čínsku, kuře po vietnamu, recept na kuře po čínsku, recepty kure po cinsku, kuřeci na cesneku po čínsku, kuře s česnekem po čínsku, kure s badyanem, kuře počínsku, cesnekova po, kure po thajsku pečené v troubě, maso na cesneku po cinsku, kuře pečené po čínsku, kuřecí maso recepty po vietnam, kuřecí čtvrtky po čínsku, kuřecí čtvrtky po činsku recept

Suroviny:
kuře čtvrtky, zázvor, česnek, skořice mletá, skořice celá, pepř mletý, badyán, cukr hnědý, omáčka rybí, omáčka sojová, vývar kuřecí

Přidat fotografie receptu