Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výpečky SAMBAL OELEK

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba tepelné úpravy: 50 min

50 min (50 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 075 kJ /
1 452 kcal
Bílkoviny64,92 g
Tuky120,40 g
Vláknina13,36 g
Cholesterol 184 mg
Sodík 953 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy23,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bůček nakrájíme na cca 2 cm kousky a vložíme je na hodinu do marinády z česneku, Sambal Oelek, libečku, soli, sojové omáčky a kmínu. Krok 2: Na dno pekáčku dáme nakrájenou cibuli a na ni kousky bůčku. Do nádoby, ve které jsme měli naložený bůček, napustíme cca 2 dl vody a bůček zalijeme. Pečeme dočervena. Podáváme s kyselým zelím a houskovým knedlíkem.

Zveřejněno 8. 12. 2011

Poznámka autorky JanaDorazinova

Můj recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výpečky SAMBAL OELEK

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o6oA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výpečky SAMBAL OELEK

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o6oA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

a kde seženu to sambala oelek?

hana: No, Kaufland, Lidl, Hypernova..

jarda Kadic::-D:-D;-) Krásného Sivestra, Jardo;-)

Včera jsme dobaštili pečený bůček s bramborovým knedlíkem a zelím.A já, barbar,o sambal oeleku ani potuchy nemaje, jsem zbytek se...l s křenem!!:-O:-)):-)):-)) Ukládám pro příště a posílám bod:yes::yes::yes:

:-p:yes::-K

Díky;-)

no,bůček,mňam...:yes:;-)

Vypadá to krásně:-p:yes:

Hmm, zajímavý recept :-p:yes:+

:yes: vypadá to moc dobře, té omáčky jsem si ještě v žádném obchodě nevšimla

:-O:-D:yes:, určitě u nás doma vyzkouším:yes:

BILKOVAI:

rebeka::-D:-D:-D sory:-8

Jani, co mě to děláš:-? Já milovník bůčku tady trpím;-(Máš to moc pěkné a o tom, jak je to dobré není pochyb. ...+1:yes:

:-O:-O a já jsem hladná jak vlčák..a tady táákováhle dobrota...:-p a z bůčku..moje oblíbené "bílé" masko:-8:-D
parádní receptík;-):yes::yes:

Ach kam ty jen chodíš na takový krásný vysoký bůčínek;-):-DTahle bašta vypadá bezvadně:-p+8:yes:

Paráda,bůček miluju...:-p:-p:-p:yes::yes:

Tý, jó, to je parádička. Chuťové buňky mají pohotovost.:yes:

finneta: určitě ano. Můžeš použít třeba tekuté čili. Já machruju:-8, narazila jsem na něj u nás v nově otevřeném Globusu;-)

finneta:je to pasta, používá se hlavně v indonéské kuchyni - složení je podobné, ale liší se ostrostí - tady - http://www.srecepty.cz/ingredience/sambala-sambal-...
a tady jsou obrázky různých balení - http://www.google.cz/search?q=sambal+oelek&hl=cs&r...

Mají je v Albertu v Mezinárodní kuchyni, Interšpáru a v Lídlu. Ale určitě i jinde

prosím co je to Sambal Oelek? a dá se to něčím nahradit?

Jani, to by chutnalo i u nás a hlavně mně, protože bůček mám ráda víc, ale nesmí být moc tučný;-) Dávám 3.boda:yes:

Parádní výtvor, bůček je taky můj oblíbený kus masa:-p:yes:. Koukám, že dietu jste doma už zažehnali:-D:-))

:-ptak jsem polkla krásně šťavnatá ňaminka:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
sójové výpečky, sojové výpečky recept, sambal recept, vypečky se zelím video, výpečky z bůčku, kuchyně lidlu recepty, výpečky, sambal, vypecky ze sojoveho masa, sambal oilek, recept na sambal, výpečky recept, samba oilek, kuchyně lidlu.cz recepty, recept sojové výpečky, omacka sambala, koření sambala, co je sambal, sambal oliek, naložene vypečky

Suroviny:
bůček, česnek, sambal oelek, libeček, omáčka sojová, sůl, kmín celý, cibule

Přidat fotografie receptu