Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 499 kJ / 3 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,94 g |
Tuky | 311,00 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrájím si cibulku, orestuji na sádle, až zesklovatí, přidám k ní na kostičky nakrájený bůček, nechám zatáhnout, přidám nové koření a dusím až je maso měkké.
Krok 2: K masu přidám důkladně omytá játra a dusím dále až jsou hotová, nechám vychladnout.
Krok 3: Potom pomelu, kdo chce může i 3x, já nemám ráda úplně to pyré, melu jen 1x, dochutím solí, pepřem, nic jiného nedávám, přidám podle chutí mandle, nebo jaké mám doma oříšky, někdy dám třeba i olivy.
Krok 4: Naplním do skleniček a tak 1 hodinu zavařím.
Je dobré podle toho jak je bůček tučný, to sádlo z masa, co zůstane, dát do dochuceného pomletého masa také, at pomazánka není suchá.
Doporučuji mazat na chléb, na rohlíku to není ono :-)
Je dobré podle toho jak je bůček tučný, to sádlo z masa, co zůstane, dát do dochuceného pomletého masa také, at pomazánka není suchá.
Doporučuji mazat na chléb, na rohlíku to není ono :-)
Zveřejněno 12. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXvm
Moje poznámka
Paštika s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXvm
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 1 hodinou
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Smetanová rýže se zeleninou a žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 20 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno 30. 1. 2025 12:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šumavská bramboračka
Neregistrovaný před 5 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Neregistrovaný před 8 minutami
Tarhoňa s uzeným masem a sušenými houbami
Neregistrovaný před 12 minutami
Vločková polévka se zeleninou
Neregistrovaný před 12 minutami
Celer v pivním těsíčku
Neregistrovaný před 15 minutami
Brokolicová polévka
Neregistrovaný před 20 minutami
Bábovka s mákem, rozinkami a ořechy
Neregistrovaný před 29 minutami
Dobré řezy
Neregistrovaný před 31 minutami
Vepřové na kmíně
Neregistrovaný před 33 minutami
Hrnkový koláč
Neregistrovaný před 34 minutami
Tématické fráze:
vepřová paštika s játry,
domácí paštika do skleniček,
vepřová paštika recept,
vepřová paštika s játrama,
domácí játrová paštika do skleniček,
králičí játrová paštika,
vepřová paštika,
játrová paštíka recept,
vepřová paštika s játry recept,
vepřová játrová domácí paštika recepty,
játrová paštika top recepty,
veprova játrová paštika recept,
vepřová jatrová paštika,
hovězí játrová paštika,
domácí francouzská paštika,
domací paštika z bučku a kuřecí játry,
jatrova paštíka,
jatrova veprova pastika,
paštíka,
recepty z jatry
Suroviny:
bůček,
játra,
cibule,
sůl,
pepř,
mandle,
koření nové koření,
sádlo
Komentáře (8)