Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

anette001

Snadný

Suroviny

Porce: 4 - 5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 634 kJ /
629 kcal
Bílkoviny100,83 g
Tuky21,17 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 2,46 g
Sůl6,00 g
Sacharidy7,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve si osmažíme cibulku. Až cibulka dostane zlatou barvu, přidáme vepřové maso nakrájené na menší kostky a opečeme na cibulce. Poté zalijeme maso vodou a necháme dusit. Krok 2: Po chvíli přidáme masox, 1 lžíci gulášového koření a 2 lžičky podravky. Krok 3: Zamícháme a dusíme dokud maso krásně nezměkne. Dochutíme solí a pepřem a poté zahustíme dle uvážení. Podáváme s knedlíkem.

Zveřejněno 12. 12. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v9BM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v9BM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Moc dobrá omáčka.

Andrea: pokud máme dobré maso, je škoda ho kazit Masoxem.Máš svatou pravdu.:yes:

eraserhead: bohužel musím souhlasit. Guláš a masox? To je děs běs. Neumím si představit takhle odfláknutý a ošizený guláš. :-((

Omáčka je opravdu nádherná:-KJistě to bude dobrá bašta:-p+8:yes:

Omáčka má krásnou barvičku. Mně by určitě chutnala:yes:..+1

Ano Bibinko, máš pravdu :-)

Možná bych už nepřidávala podravku, ale jinak na tom nevidím nic závadného;-) Přidání, nebo nepřidáním koření je věc každého, jak má rád. Sůl sama o sobě jídlo nedochutí, ale je to jen můj názor.

Nooo, docela pěkná omajda, Anetko! :yes::-p +

eraserhead: Ano jedla jsem guláš. Ale je mi tolik kolik mi je, takže zkouším. A toto bylo, co dům dal.. Je to spíše ochucené maso a taková omáčka.

Nám to chutnalo a jelikož to vypadá, jako guláš, tak jsem to tak pojmenovala!

eraserhead 13. 12. 2011 11:42
1 velká lžíce gulášového koření
1 masox
2 lžičky podravky

WTF???
toto naozaj jedávate ?!
Už si niekedy jedla-videla guláš?
lebo to čo tu prezentuješ ako \"Chutný a jednoduchý gulášek\" je úboha paródia

Bibinka: Moc děkuji za vysvětlení a za bodíky :).

anette001:Anet, jo, jako rychlovku bych ho brala;-) Jinak myslím, že MrazováJa to myslí tak, aby byl talíř tak, jak jdeme jíst, ne z boku, aby vzala ten příbor a už mohla baštit:-)) Dávám ti 4.bod:yes:

jo klasika je klasika:-D:yes: jedlý gulášek
Anetko - prosím oprav si v textu 2 lžíce podravky za 2 lžičky, které máš v ingrediencích - kdo si nevšimne bude mít gulášek přesolený:-))

MrazovaJa: ??????

Mám chuť ten talíř otočit :-)

Tématické fráze:
presoleny gulas, jak na přesolený guláš, jak opravit přesolené jídlo, jak opravit přesolený guláš, jak na přesolené maso, jednoduchá omáčka z vepřového masa, jak opravit slaný guláš, jak opravit guláš, přesolené maso, guláš co dům dal, bůček běs kosti, jednoducha omacka z veproveho, oprava gulasu moc ostry, přesolenej guláš, jednoduché omáčky bes masa, jednoduchý guláš, recept na ochucene maso, ochuceni gulase, veprove maso jednoduse, chutný jednoduchý guláš

Suroviny:
plec vepřová bez kosti, cibule, masox, koření gulášové, podravka, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu