Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso v tatarce

Jednoduchý a rychlý recept na přípravu kuřecího masa. Dokonalému spojení chutí pomůže krátké odležení masa v lednici. Zvolit můžete oblíbenou přílohu a výborné to bude také se zeleninovým salátkem.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

michaela.lan

Snadný

Doba přípravy 16 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 6 min bez doby odležení masa

16 min (10 min příprava + 6 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 083 kJ /
737 kcal
Bílkoviny163,94 g
Tuky7,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 788 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na 2 cm silné plátky. Krok 2: Osolíme, opepříme a promícháme s tatarskou omáčkou, do které jsme přidali prolisovaný česnek.
Necháme v lednici odpočinout. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme olej.
Maso obalíme v hladké mouce a smažíme z obou stran dozlatova asi 3 minuty dokud není propečené.

TIP: Jak a na čem smažit, aby výsledek byl optimální

Zveřejněno 28. 12. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso v tatarce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M5rm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso v tatarce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M5rm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kuřecí maso v tatarce, kuřecí řízky v tatarce, řízky v tatarce, veprove maso v tatarce, kuřecí plátky v tatarce, kuřeci medailonky v tatarce, řízek v tatarce, kuřeci maso na tatarce, vepřove na tatarce, kuřecí nudličky v tatarce, vepřové v tatarce, kuřecí prsa v tatarce, vepřové řízky v tatarce, vepřové plátky v tatarce, veprovy rizek v tatarce, vepřové maso na tatarce, vepřové plátky na tatarce, kuřecí v tatarce, kuřecí prsíčka v tatarce, kuřecí řízek v tatarce

Suroviny:
prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, česnek, mouka hladká, olej, tatarská omáčka

Přidat fotografie receptu