Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 898 kJ / 1 888 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,23 g |
| Tuky | 76,56 g |
| Vláknina | 26,86 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 3,47 g |
| Sůl | 8,34 g |
| Sacharidy | 186,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný květák s libečkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81A
Moje poznámka
Zapékaný květák s libečkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81A
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 17 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí piškoty
Marjet před 3 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 4 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 6 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 6 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 6 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 7 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 7 hodinami
Tématické fráze:
rychlé recepty na zapečený květák,
zapecený kveták,
květák recepty,
květák pečený vcelku,
zapečený květák s těstovinami,
zapečený květák s libečkem,
pečený květák vcelku,
zapečená květáková hlava,
brambory s libečkem,
posli recept zapeceny kvetak,
vaření s libečkem,
pošli recept květák,
recepty z květáku,
zapékají květák,
zapecený kvetak s cuketou a bramborama,
zapečená květák,
s libečkem,
maminčiny recepty květák,
zapečený květák s brambory a libečkem,
květak zapečený v remosce
Suroviny:
brambory,
květák,
libeček,
vejce,
česnek,
sýr niva,
sýr cihla,
rajče,
sůl,
pepř,
koření adžika
Komentáře (3)