Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štrúdl

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

1206Luccy

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 254 kJ /
1 973 kcal
Bílkoviny53,73 g
Tuky18,72 g
Vláknina41,70 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy376,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupeme si jablka, nakrájíme na slabé plátky. Krok 2: Suroviny na těsto smícháme, uděláme těsto. Rozdělíme na 2 díly, vyválíme na plát silný asi 0,5 cm. Posypeme jablky asi ve 2 vrstvách tak, aby okraje zůstaly volné, aby se štrůdl dobře balil. Na jablka nasypeme přiměřeně skořice a cukru, já sypu tak, aby byla jablka pokryta. Jeden okraj těsta překryjeme na jablka, zabalíme okraje a druhou stranu na ní tak, aby se vrstvy překrývaly. Těsto z vrchu propíchneme a dáme péct. Krok 3: Peču v remosce na pečícím papíře asi 20 minut dozlatova.

Zveřejněno 3. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Štrúdl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mMJG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Štrúdl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mMJG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

JR: Díky :-K

Já to dělám stejně, pokud si dělám těsto sama. PLUS!!!:-p:yes:

Děkuji, již jsem tu byla zaregistrovaná,ale bohužel jsem tu hooodně dlouho nebyla a tak jsem se musela zaregistrovat znovu..Bez toho to nejde :):-K

12O6Luccy, vítám tě v naší Topkové rodině jako dalšího nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo;-)

Tématické fráze:
štrůdl v remosce, štrůdl, štrůdl z remosky, top recepty strudl, jablečný štrůdl podle pohlreicha, recept na štrůdl, strudl top recepty, top štrůdl, štrudl bez skořice, remoska strudl, štrudl recept, štrudl nebo štrůdl, top recept na štrůdl, recept štrůdl, štrůdl do remosky, štrůdl recepty, recepty štrůdl z jablek, recepty na strudl, štrudl podle pohlreicha, jablečný štrůdl v remosce

Suroviny:
mouka hladká, vejce, ocet, voda, tuk hera, jablko, skořice, cukr

Přidat fotografie receptu