Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bifťáky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pelda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 325 kJ /
317 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi zprudka osmažíme nenaklepané nasolené maso. Krok 2: Ke konci smažení maso popepříme. Krok 3: Hranolky také na pánvi orestujeme. Krok 4: Do jiné pánve pak rozklepneme vejce a osmažíme. Krok 5: Na talíř pak dáme nejdříve volská oka, hranolky, nahoru přijde maso. Vše osolíme, podáváme s tatarkou.

Zveřejněno 18. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bifťáky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJkY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bifťáky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJkY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

Ted budu za stourala, ale neda mi to ;-) Beefsteak znamena steak z hoveziho masa, ne z veproveho.

ahoj, k tomu jsem udělala místo hranolek normální uvařené brambory na cibulce, kterou jsem nechala sesklobatit na pánvičce, kde jsem dělala maso, pak jsem ty brambory okořenila kmínem a grilovacím kořením.. byly lahodné.. a ty bifteky s tím volským okem.. prostě bomba! rodina toto hodně ocenila, taky že vše bylo hned pryč.. :yes::yes:

vypada to hezky a jiste i chutna :-*:-*:-*:-*:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

ale první to maso se zatáhne jak se sprudka osmahne a štáva zůstane vtom a pak by se to mělo pomalu dodělavat tak pak by to syrové nebylo:-D

babča Jana 31. 3. 2009 14:33
co je to za nesmysl - maso nenaklepané je thé - jedině, když zůstane uvnitř syrové, to pak joooó :-//

Tématické fráze:
maso s hranolkama, vepřové maso s hranolkama, vepřové maso na tatarce, beefsteak recept, kotlety s hranolkama, vepřové kotlety s hranolkama, vepřové maso a hranolky, vepřové plátky s hranolkama, kotlety na tatarce, hranolky s volským okem, vepřové v tatarce, volské oko recept, beefsteak, jak nejlépe uvařit beefsteak, vepřove platky v tatarce, veprove maso v tatarce, vepřové maso s hranolky, vepřové kotlety s hranolky, veprova kyta s hranolkama, vepřové na tatarce

Suroviny:
kýta vepřová, hranolky, vejce, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu