Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelené bruschetty

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toscana

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie90 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nasekejte listy kapusty, poduste na oleji, přidejte utřený česnek a hotové osolte a opepřete podle chuti. Krok 2: Plátky ciabatty pokapejte olejem, opečte, lehce potřete stroužkem česneku, navršte zeleninu. Krok 3: Můžete ještě posypat nadrobeným sýrem a zapéct chvilku pod grilem, ale i bez něho je to moc dobré.

Zveřejněno 17. 1. 2012

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelené bruschetty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wRXM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelené bruschetty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wRXM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Měla jsem mangold (poprvé v životě:-))) - je to moc dobré:yes:

Vypadá to na chutný recept;-):yes:

:-p:yes:

Jee,Tosí,ti moc děkuji za receptík.:yes::yes:Na záhoně mám kadeřávek,jen olupuju listy do polévek a tak.Tohle vypadá dobře a zlikviduju toho hodně.Paráda.:-p:-p:-p

týý jo..to bude dobré..dovedu si tu chuť představit, ale nikdy by mě to nenapadlo udělat..jo jo..v jednoduchosti je fakt krása..paráda:-K:-K:-K:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
bruschetty, cavolo nero, kapusta cavolo nero, recepty z zeleny kaderavek, špenát z kadeřávku, bruschetty recept, zelený kadeřávek recepty, kadeřávek recepty, kaderavek cavolo nero, kadeřávek nero recept, recept z bruschetty, recepty z bruschetty, recept na nero cavolo, kaderavek nero, bruschetty recept spenat, recepty bruschetty, recept bruschetty, recept na bruschetty, bruschetta spenat recept, kadeřávek špenát recept

Suroviny:
ciabatta, olej olivový, mangold, česnek, sůl, pepř, gorgonzola

Přidat fotografie receptu