Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žraločí steak

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 886 kJ /
451 kcal
Bílkoviny71,75 g
Tuky18,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozmrazenou rybu osušíme, poté osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 1 hod odpočinout. Krok 2: Hladkou mouku a koření na ryby si v misce promícháme. Krok 3: Rybu obalíme v mouce a smažíme na másle do růžova.

Zveřejněno 19. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žraločí steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WjZv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žraločí steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WjZv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (33)

Je tady dost diskuse o tuhosti žraločího masa. Ne, není tuhé. Pokud není žralok starý. Záleží i jak se maso udělá. Je to lahůdka. <3

Mám zrovna v mražáku. "Živého" jsem si už před léty zpracoval celého (pár hodin po ulovení v mexickém zálivu) sám. Na grilu, ale tentokrát to grilovat nebudu, tak sháním inspiraci. Ale proč je tento recept, jinak znějící dost dobře, nazván STEAK????

Je vynikajúci. Treba poriadne obaliť v múke, inak je suchý. Keďže ja nič nevyhodím, príloha bola podľa toho, čo dom dal. Včera bol zelený štvrtok, zostal mi špenát a pečené zemiaky, tak som použila špenát ako taký dip, so zemiakmi a žralokom to bola výborná kombinácia.

výborný,doporučuju :)

ja davam ještě trochu kminu, pepře rybi kořeni a sladkou papriku vše smicham s moukou a pěkně prvně zprudka a pak pomalu smažim;-)www.zraloci steak.cz

Zralok: Oprava - zpletl jsem si to s tím krokodýlem zrovna :D Žralok není tužší, to ten krokodýl je. Je to jemný masíčko a příjemná chuť.

Jirka:
Máte recht, žralok nemá tuhé maso:yes:
Pokud se smažením nevysuší, že8-(
Zralok:
Děkuji vám za opravu:yes::yes::yes:
***
No, a jenom naivka nechá trčet rozmražené maso v mouce 20 minut před smažením;-(

Žralok není ryba! Je to PARYBA! Má vlastní specifickou chuť. Na vodního tvora je trošičku tužší a chuťově se podobá krokodýlu. Jinak recept je dobrý :yes:

Ajajaj, státní svátek tu a už to zase začíná:-8:-D:-D

bylo to dobré:-)

Jiří:určitě může:yes:

suslajda: A co nejlepší příloha?? Může být i brambor.salát??

Jiří: To snad ne??? Bramborový salát??? Ke žralokovi????

Jana Remkova:jsem ráda, že chutnalo. Dneska jsem ho koupila v Albertu. Co nejdřív bude k obědu:-*

Hani, přidávám foto;-). Moc mi na tom nechtěla držet ta mouka, ale možná jsem to měla dělat hned, já to v té mouce s kořením měla asi 20 minut, mezitím jsem dělala něco jiného. No, každopádně, na chuti to nic neubralo, skvělá rybička;-) Dala jsem si k tomu chřestový salát;-) A tím vyvracím své vlastní tvrzení, že mne žralok nějak neoslovil, jak píšu níže.;-) Je to úpravou. Je suprový!:-p

žraloka jsem nikdy nejedla..vypadá dost dobře:yes: jakou to má chuť..dá se k něčemu ( z ryb ) přirovnat..myslím chuťově;-):-?

Pajaska:děkuji asi je to na chuti nám chutnal maso tuhé nebylo:-*

Jana Remkova:mi si pochutnali:-*

Jana Remkova:Úpravou to být nemusí.Žralok je celkově takový tužší, dělala jsem ho několikrát (v Makru koupený velký balík) a nás tato ryba moc neoslovila.
Ale to nesouvisí s rcp:-K.

Pajaska: Já už jsem ho dělala a taky jsem nebyla úplně nadšená. Myslím však, že je to úpravou té rybky;-). Tohle se mi moc líbí a vyzkoušela bych:-p

No se přiznám,žraloka jsem neochutnala.Pouze jednou a to jsem byla malá v rybí restauraci.Vůbec mi nechutnal.Tak asi proto jsem po něm nepátrala.Je pravda,že jako děcko a nemohla jsem ocenit případnou lahodnost paryby,jak to u dětí někdy bývá.A taky jsem to jedla v restauraci a bůhví co mi dali.:-OJe to dáávno.Tak budu muset vyzkoušet a třeba změnit názor.;-):-)

misza:děkuji:-K

Anna Kocikova:děkuji:-K

Hančí to je parádní receptík:-p+8:yes:

:-*:yes:

Jejdanáčku, rybičky mám moc ráda:-*:-p Žraloka jsem jedla a je to dobrá rybička a v této úpravě bude určitě vynikající:-p:-*:yes:...+1

srettka::-D:-D

ivulinka:děkuji

Moc hezké fotky a recept na jedničku:yes:

mňam mňam...sem s tím frajerem z Čelistí, mu ukážu, jak pracujou moje čelisti:-D:yes::yes:

;-)děkuji vám:-K

:yes::yes:

suslajda: Díky :-p:-p:-p

spagetka:je to jenmé rybí masíčko;-)

;-):-K:yes: dala bych si, co je od ryb,vše je jedlé Hani:yes:

Tématické fráze:
žraločí steak, žraločí steak recept, žraločí steak recepty, recept na žraloci steak, steak ze žraloka, zralok steak recepty, zralok recept, jak upravit žraločí steak, žraločí maso, recept žraločí steak, steak ze žraloka recept, recepty žralok steak, steak ze žraloka nejlepsí recept, žraločí stejk, úprava žraloka, žraločí steaky recepty, žraločí steaky, žralok steak, recept na žraloka, recepty žraločí steak

Suroviny:
steak žraločí, mouka hladká, koření na ryby, citron, sůl, máslo

Přidat fotografie receptu