Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátový závin smažený Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMAr
Moje poznámka
Špenátový závin smažený Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMAr
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 8 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 22 minutami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 38 minutami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 40 minutami
Pikantní čočka
Karel849 před 45 minutami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 2 hodinami
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 3 hodinami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
evavolflova před 5 hodinami
Koka sušenky
faluska před 6 hodinami
Tématické fráze:
špenátový závin,
špenátové rizoletky,
rizoletky recept,
smažené rizoletky,
špenátový závin s lososem,
rizoletky,
špenátoví zavin,
špenatove smazenky,
recept na špenátový závin,
rizoletky se se špenátem,
rizoletky se špenátem,
rizoletky špenátové,
recept špenátový závin s lososem,
smažená rizoletka,
retro recepty,
recepty na rizoletky,
špenátová rizoletka,
smažené rizzoletky,
retro jídla,
rizoletky foto
Suroviny:
mouka,
vejce,
sůl,
mléko,
tuk na smažení,
špenát,
vejce,
smetana,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka,
vejce,
žemle
Komentáře (6)