Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plátky z krkovičky s Ljutenicí v PH

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Plátky lehce naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na trošce oleje. Přeložíme je do PH (kdo má kameninovou nádobu, opeče přímmo v ní), každý potřeme lžící Ljutenice, podlijeme 100 ml vývaru (nebo vody) a zapneme na High (cca 4 hodiny). Krok 2: Když jsou plátky hotové, na každý dáme dva plátky sýra a zprudka zepečeme pod grilem. Krok 3: Podáváme s fazolkami, opečenými bramborami nebo bramboráčky a na každý talíř přidáme podle chuti Ljutenici.

Zveřejněno 22. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plátky z krkovičky s Ljutenicí v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zm5J

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plátky z krkovičky s Ljutenicí v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zm5J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Marta: moc děkuji za vyzkoušení a mám radost, že chutnalo. Udělala jsi moc dobře, že jsi PH koupila, určitě budeš s ním moc spokojená;-):-)

maris: Recept jsem našla až včera, sliny se začaly sbíhat okamžitě.
Hrnec mám jen týden a pomalení jsem si už zamilovala. Bohužel jsem zjistila, že došla Ljutenice, tak jsem nahradila Ajvarem. Bylo to úžasně dobrý, za recept děkuji.

maris:Aha,tak toto je opravdu něco jiného.Díky.:yes::yes::-)

Božínku, zase dobrůtka:yes::-p Ten hrnec si objednám, ale bude dílo, než se v něm naučím připravovat zdejší pochoutky:-O:-D

To by u nás určitě šmakovalo:-p+9:yes:

Pajaska: díky:-K
Složení je jiné - toto je: paprika, baklažán,rajčata cibule,česnek, petržel, feferonky, sůl, slunečnicový olej. Podívej se po ni, je moc dobrá :-p:-)

Recept mňamka.:yes::yes:O lutenici jsme se myslím zde už kdysi bavili,jesli se nemýlím.U nás na severu se prodávala a snad ještě prodává na topinky.Z brambor,cibule,protlaku...Netuším,jestli je to to samé nebo je tato jen ze zeleniny.Ani jsem ji u nás neviděla.:-O Musím se po ní podívat.:-)

Luxusní :-):yes::yes::yes:+

Aha . Tak už jsem zase o něco chytřejší...

cekrops:Já jsem minulý týden pomalila roštěnky 4 hodiny na high a můžu říct, že masíčko bylo šťavnaté, ALE nic se nerozpadalo.To je hlavní rozdíl oproti papiňáku, kde maso sice změkne, ale je takové..no ne moc kompaktní;-).

cekrops: ono se to " vaří " i na High hodně mírně, to je právě kouzlo PH - maso z něho je krásně měkké, štavnaté, ale ne rozvařené, zůstane pevné. Pravda, plátky by se asi mohly dělat kratší dobu, ale určitě ne o moc;-):-)

:yes:+6

Já teda nemám PH ale přeci jen - péct 4h na High ? :-O

:yes::yes:+5

rebeka:Rebi, běžně ji mají v Bille i Albertovi u kečupů.
Nebo http://www.toprecepty.cz/recept/21153-ljutenice-po...
Maris:yes:

Tématické fráze:
krkovicka v ph, ljutenica recept, plátky s ajvarem, recept guláš s ajvarem, co s plátkem krkovičky, roštěnky s ljutenicí, recepty s ljutenicí, krkovice platky, štavnate platky krkovičky, plátky krkovičky v pomalém hrnci, krkovička na ajvaru, krkovička s ajvarem, recepty z krkovičky, recept na maso s ljutenicí, králík s ajvarem recept, recepty plátky krkovičky, recepty krkovička plátky, vepřový guláš s ajvarem, krkovice pečená s ajvarem, recept z ljutenice

Suroviny:
krkovice vepřová, oštěpek uzený, směs zeleninová, sůl, pepř, olej, vývar

Přidat fotografie receptu