Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 299 kJ / 1 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,68 g |
Tuky | 98,27 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 29,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený lilek s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkY6
Moje poznámka
Zapečený lilek s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkY6
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 13 minutami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 5 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 11 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obalovaný gothaj
radekfiala před 22 minutami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 1 hodinou
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 2 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 2 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 2 hodinami
Hrníčkový mazanec naší babči
kocka20 před 2 hodinami
Těstovinový salát
Maja77 před 2 hodinami
Vídeňské brambory
Nadja před 3 hodinami
Tématické fráze:
lilek recepty,
plněný lilek mletým masem,
lilek plněný mletým masem,
lilek recepty babica,
recepty z lilku,
výborné recepty z lilku,
zapečené lilky s mletým masem,
plněný lilek s mletým masem,
zapecene lilky,
recepty lilek,
plnene lilky mletym masem,
zapečený baklažán,
mleté maso s lilkem,
lilek recept,
lilky s mletym masem,
recept lilek,
zapečené lilky s masem,
zapečené brambory s mletým masem,
zapékané lilky,
jak uvařit lilek
Suroviny:
lilek,
maso mleté,
rajče,
cibule,
sýr mozzarella,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
olej olivový
Komentáře (6)