Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klatovské kuřecí rarášky

Hledáte tipy na rychlý a chutný oběd? Vyzkoušejte tyto kuřecí rarášky. Kuřecí maso nejprve marinujeme v těstíčku z piva, hořčice a sójové omáčky a pak smažíme. Rarášky v křupavém těstíčku chutnají skvěle s vařenými nebo šťouchanými brambory.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

taddy1 taddy1

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min + doba odležení

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava, + doba odležení)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 544 kJ /
608 kcal
Bílkoviny24,71 g
Tuky25,38 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,13 g
Sůl7,52 g
Sacharidy63,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze všech surovin kromě řízků uděláme těstíčko, do něj naložíme kuřecí řízečky a alespoň 3 hodiny necháme v chladu uležet - lépe přes noc. Krok 2: Takto namarinované maso usmažíme na malém množství tuku. Krok 3: Podáváme s vařeným bramborem.

TIP: Nejlepší recepty na řízky v těstíčku

Zveřejněno 27. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klatovské kuřecí rarášky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DJpn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klatovské kuřecí rarášky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DJpn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

přidala tam ještě česnek a kdybych byla doma tak ještě pažitku na oko..mám je ráda:-8

Stan:Samozřejmě jde k tomu i jiná příloha - šťouchané brambory, kaše, zapečené, také studené omáčky na bázi holandské, kterou používáme na vejce Benedikt. Jen ochutit podle svého. Tohle je jen základní recept, zkušený kuchař - kuchařka si jistě poradí podle chutí strávníků. :-p

S kaší je to lepší...

Nádhera, zkusím.

eva hubova: Ano, tak vypadají, foto je dokonalé:-). Bohužel nemám možnost fotit, ale nějak to napravím, třeba web-kamerou.

Dělávám podobně:-p přidala jsem foto a:yes:+3

:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
klatovští rarášci, klatovský rarášek, klatovsky rarasek recept, rarášky, klatovští rarášci recept, klatovský rarášci recept, kuřecí rarášci, recept na rarášky, klatovský rarášci, klatovské rarášci, kuřecí rarášci v bramboráku, klatovsky kureci rarasci, klatovští kuřecí rarášci, rarašci, klatovský řízek, kuřecí rarášci recept, recepty na kuřecí rarašci, klatovské kuřecí rarášci, recept rarášci, rarašky recept

Suroviny:
kuřecí stehenní řízky, vejce, hořčice, omáčka sojová, pivo světlé, solamyl, mouka hladká, sůl, pepř, tuk

Přidat fotografie receptu