Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto, co má srdce

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

amalia amalia

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 755 kJ /
1 375 kcal
Bílkoviny34,95 g
Tuky10,10 g
Vláknina19,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy261,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Srdcia krátko obvaríme a pokrájame. Krok 2: Vo veľkej panvici speníme na olivovom oleji nadrovno posekanú cibuľu, pridáme srdce, pokrájanú mrkvu, brokolicu, karfiol, zeler a šampiňóny a orestujeme. Krok 3: Osolíme, okoreníme a k zelenine pridáme neumytú ryžu. Krok 4: Podlejeme vínom (mala som ružovú frankovku) a podlievame horúcim vývarom vždy, keď ryža vsiakne predošlú dávku. Krok 5: Varíme na stredne silnom plameni a miešame, aby sa nepripálila. Krok 6: Keď je rizoto krémové, ale zrnka sú vnútri maličko chrumkavé, opatrne primiešame nastrúhaný syr a bylinky (mala som iba petržlenovú vňať a pažítku) a odstavíme z ohňa.
Podávame horúce.

Zveřejněno 1. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto, co má srdce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AADB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto, co má srdce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AADB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

To je milý název:-K:yes:

Hezký název, hezký recept ;-):yes:

Krásný název hezkého receptíku:-p+5:yes:

Krásný receptík:yes::yes:

ďakujem, že ste ma na to upozornili, už som to opravila, inak by to bolo rizoto, čo nemá srdce;-(

Hm, líbí se mi to, jinak asi tuším, kdy tam to srdce dáš, ale souhlas s Magdalenkou, dopiš to tam, jinak :yes::yes::yes:

Pekný názov...
Z postupu ti vypadlo, v ktorej fáze pridávaš srdiečka do rizota.

Tématické fráze:
bravčové rizoto, rizoto z vepřového srdce, rizoto z vnitřností, bravčové srdce, rizoto s vnitřnostmi, rizoto recept, kapustičkové rizoto, recept rizoto, recepty ma ryzeto, rizoto s ma, co přidat do rizzota, co to rizota, co to rizota, bravčové srdce recepty, co je dsrlce, bylinky do rizota, co pridat do rizota

Suroviny:
srdce vepřové, rýže arborio, žampióny, cibule, mrkev, celer, brokolice, květák, vývar, víno, koření, bylinky, sůl, parmazán

Přidat fotografie receptu