Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 755 kJ / 1 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,95 g |
Tuky | 10,10 g |
Vláknina | 19,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 261,93 g |
Postup přípravy
Podávame horúce.
Zveřejněno 1. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto, co má srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AADB
Moje poznámka
Rizoto, co má srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AADB
Nejnovější recepty
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno 24. 4. 2025 17:38
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno 24. 4. 2025 17:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medovník....
PetraBrno před 7 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Denade před 9 hodinami
Mleté vepřové na způsob kebabu
Sahula před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
PetraBrno před 11 hodinami
Pečený bramborový salát ( teplý)
Lucie1001 před 12 hodinami
Kapusta od babičky
KuchtaPaja před 12 hodinami
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
radekfiala před 13 hodinami
Tvarohové lívance
Koffi před 13 hodinami
Slané tvarohové tyčinky
kasicka49 před 13 hodinami
Pomazánka z ředkviček
slunicko166 před 13 hodinami
Tématické fráze:
bravčové rizoto,
rizoto z vepřového srdce,
rizoto z vnitřností,
bravčové srdce,
rizoto s vnitřnostmi,
rizoto recept,
kapustičkové rizoto,
recept rizoto,
recepty ma ryzeto,
rizoto s ma,
co přidat do rizzota,
co to rizota,
co to rizota,
bravčové srdce recepty,
co je dsrlce,
bylinky do rizota,
co pridat do rizota
Suroviny:
srdce vepřové,
rýže arborio,
žampióny,
cibule,
mrkev,
celer,
brokolice,
květák,
vývar,
víno,
koření,
bylinky,
sůl,
parmazán
Komentáře (7)