Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sojáček

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mama.maleho.vlka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 360 kJ /
564 kcal
Bílkoviny105,00 g
Tuky16,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na malé kostičky. V misce si rozmícháme sojovku, sůl, pepř, skořice a olej (marináda). Maso obalíme a osmahneme do měkka na pánvi, podáváme z chlebem, či rýží.

Zveřejněno 4. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sojáček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8rD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sojáček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8rD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

eva hubova: Plus pro tebe. Recept s fotkou vypadá hned lépe a přitom je jednoduchý;-):yes:

:-pfoto a:yes:

tak ja to tam napsala protoze nekdo treba vepřové maso nejí takze tak jinak z hoveziho byh to taky nedelala
:-)

napr. na azijske hovadzie z woku staci 15 minut, akurat by som nekrajala na kocky, ale na hranolceky

Pokud to hovězí bude např. nízký roštěnec, tak v tom nevidím problém.Ten je přímo určen na minutkovou přípravu.

Také souhlasím z předešlým názorem.Hov. maso se dělá podstatě déle.

Jedno to asi nebude, jaké maso, leda by bylo naloženo přes noc. Jinak si nemyslím, že hovězí by bylo tak rychle hotové-měkké.;-)

Suroviny:
maso vepřové, omáčka sojová sladká, sůl, pepř, skořice, olej

Přidat fotografie receptu