Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívané holoubě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

pelda

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 884 kJ /
928 kcal
Bílkoviny64,14 g
Tuky33,41 g
Vláknina6,45 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 1,34 g
Sůl3,16 g
Sacharidy89,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Holoubata prosolíme, kůži na prsíčkách podebereme a nadíváme nádivkou. Dáme zapéct do trouby, klasicky podléváme jako kuře. Krok 2: Nádivka:
játra osmahneme na kousku másla. Po vychladnutí je dáme do mísy, přidáme na kostky nakrájené rohlíky, které jsme rozmočili v mléce, přidáme majoránku, petrželku, sůl, pepř a vejce. Promícháme, jestliže je směs řídká, přidáme trochu strouhanky. Krok 3: Holoubata podáváme buď s brambory nebo knedlíkem a rajskou omáčkou.

Zveřejněno 21. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nadívané holoubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73nA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nadívané holoubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73nA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

žeby som dovolila tým holubom, čo lietajú okolo nás predsa len zahniezdiť ? :-D Ale vážne, hobúbie mäso je diétne a zdravé :yes:

:-p

:-))

Tématické fráze:
nadívaná holoubata, recept na nadívaná holoubata, nádivka do holoubat, nadívané holoubata, plněná holoubata, holoubata recepty, holoubata prodej, holoubata, jak připravit holoubata, nadívaná holoubátka, holoubata recept, recept na holoubata, recepty na holoubata, plněné holoubata, prodej holoubat, recepty na nadívaná holoubata, nadívaná holoubata recept, recepty nadivana holoubata, recepty holoubata, recept holoubata

Suroviny:
holoubata, sůl, vejce, játra drůbeží, petrželka, majoránka, rohlík, sůl, pepř, strouhanka

Přidat fotografie receptu