Suroviny
Porce: xxx
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 235 kJ / 5 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,45 g |
Tuky | 81,92 g |
Vláknina | 14,30 g |
Cholesterol | 2,37 g |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 936,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zámek pro princeznu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y079
Moje poznámka
Zámek pro princeznu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y079
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Roláda s kopřivami
Přidáno 13. 4. 2025 13:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
gedzitka před 1 hodinou
Rajská omáčka
Sahula před 2 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 3 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 4 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 4 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 9 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 10 hodinami
Tématické fráze:
dort zámek,
dortová forma zámek,
dort zámek postup,
forma na dort zamek,
dorty zámek,
dort zámek pro princeznu,
zamek sprinceznami,
zámek jako dort,
forma zámek,
torta princezna fotopostup,
recept dort zamek,
dort zámek pro princezny,
dort zámek recept,
zámek dort,
forma na zámek,
dorty-zámek,
dort jako zámek,
torta princezná,
3d dort zámek,
3d dort princezna
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
voda,
máslo,
pudink vanilkový,
mléko,
cukr,
marmeláda,
hmota potahovací,
potravinářské barvivo gelové,
kornout zmrzlinový,
bonbony
Komentáře (9)