Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 876 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,13 g |
Tuky | 43,20 g |
Vláknina | 0,78 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 10,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s fenyklem a adžikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8OY
Moje poznámka
Vepřové plátky s fenyklem a adžikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8OY
Nejnovější recepty
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 1 hodinou
Sezamové sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 7 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 20 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Melounová zmrzlina s vanilkovým jogurtem
babykocis před 1 hodinou
Koláčky ze sýru
Dycky před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Ctibor67 před 2 hodinami
Sedlácké brambory
hifiklub před 3 hodinami
Špagety s medvědím česnekem na způsob carbonara
TerezaD před 3 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Moanka před 3 hodinami
Jablečno-hruškový koláč s ořechy
Hana.Vodehnalova před 4 hodinami
Kuskus se sýrem cottage a zeleninou
ZboSy před 5 hodinami
Tatarák z pečeného celeru
ZboSy před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s fenyklem,
vepřové s fenyklem,
recepty s adžikou,
pomalé pečení vepřového masa fenykl,
krkovice na feniklu,
krkovice na fenyklu,
veprové na feniklu,
vepřové plátky na feniklu,
vepřové maso s fenyklem recept,
vepřová s fenyklem,
vepřové na fenyklu,
recepty z fenyklu,
recepty s fenyklem,
maso na fenyklu,
veprove platky v pomalem hrnci,
veprove maso fenykl,
vepřove maso s adžikou,
masový plátek s fenyklem,
veprova krkovice na fenyklu,
krkovice fenykl
Suroviny:
maso vepřové,
fenykl,
hořčice dijonská,
koření adžika,
máslo,
mouka,
vývar,
sůl,
olej
Komentáře (19)