Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 876 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,13 g |
Tuky | 43,20 g |
Vláknina | 0,78 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 10,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s fenyklem a adžikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8OY
Moje poznámka
Vepřové plátky s fenyklem a adžikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8OY
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 33 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 36 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s fenyklem,
vepřové s fenyklem,
recepty s adžikou,
pomalé pečení vepřového masa fenykl,
krkovice na feniklu,
krkovice na fenyklu,
veprové na feniklu,
vepřové plátky na feniklu,
vepřové maso s fenyklem recept,
vepřová s fenyklem,
vepřové na fenyklu,
recepty z fenyklu,
recepty s fenyklem,
maso na fenyklu,
veprove platky v pomalem hrnci,
veprove maso fenykl,
vepřove maso s adžikou,
masový plátek s fenyklem,
veprova krkovice na fenyklu,
krkovice fenykl
Suroviny:
maso vepřové,
fenykl,
hořčice dijonská,
koření adžika,
máslo,
mouka,
vývar,
sůl,
olej
Komentáře (19)