Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 752 kJ / 2 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,11 g |
Tuky | 155,53 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 179,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové batůžky z lístového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkVr
Moje poznámka
Houbové batůžky z lístového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkVr
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 3 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 5 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 8 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 8 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 8 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 10 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 14 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z lístového těsta,
listove testo s houbami,
houboví šneci,
listové těsto,
žampiony v listovém těstě,
listové těsto plněné zelím,
houbový závin z listového těsta,
plnene listove testo houbami,
listové těsto žampiony,
listove testo plnene houbami,
listové těsto plněné žampiony,
listové těsto zelí recepty,
recepty¨ s listovim testem,
žampiony listové těsto,
listové těsto zelí,
listové těsto se žampiony,
recepty s listovím těstem,
šneci z listového těsta s houbami,
houbové pokrmy,
těsto na houby
Suroviny:
těsto listové,
houby čerstvé,
sýr nastrouhaný,
cibule,
sůl,
pepř,
olej,
vejce
Komentáře (3)