Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čertova podkova

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 1 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie618 kJ /
148 kcal
Bílkoviny1,39 g
Tuky10,36 g
Vláknina4,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,53 g
Sůl2,58 g
Sacharidy10,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ingredience na marinádu promícháme. Kapra si osušíme, mírně osolíme mořskou solí-ale do marinády ji také přidáme a potřeme ze všech stran. Pokud nespěcháme, je fajn nechat naloženo přes noc, jinak stačí cca 1 hodina. Krok 2: Potom opečeme na oleji pozvolna z obou stran. Jako přílohu můžeme použít salát z oblíbené zeleniny, nebo také opečené brambory.

Zveřejněno 18. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čertova podkova

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lD81

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čertova podkova

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lD81

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

juj,to je podkovička,mňam...:yes:;-)

Bahula: díky;-). Určitě by to šlo i z jiné ryby, já měla zrovna kapra;-)

Pěkný rcp :yes:+

:-K;-):-p mnamosní bašta, wow:-K:yes:

Anna Kocikova:;-) díky:-)

:-OBože Janko,Ty teda umíš vybrat príma baštu ve vhodnou dobu;-):-D
Kapřík vypadá moc hezky:-p+12:-p:yes::-K

:-p:yes::-K

Krásný receptík, už 14 dní mám na kapra chuť jen ne ane ho sehna;-(t. Hned jak bude tak si ho tak upravím:yes::yes:. Dávám bodík

BILKOVAI: zkusím, určitě!! Proč mne to nenapadlo?:-O

Jani, to je veliká mňamka. Kapra dělávám na různé způsoby a nakládám do různých marinád. Zkus ho příště dát na pečící papír a upéct v horkovzduchu. To nemá chybu:-*:-p:yes:....+1:yes:

ááá tady máme něco z Remkojc čertovy kuchyně.. paráááda:-p:yes::yes:

Takovou podkovičku bych si také dala:-p:-p+1:yes:

;-)krásná podkova o chuti nepochybuju:yes::yes:+4

Tématické fráze:
čertův salát, podkova z kapra, kapr podkovy, certuv dort, podkovy z kapra, čertova bašta, podkovy z kapra upect, kuchařka: janadorazinova, potkova z kapra, marináda na podkovy z kapra, kapr podkova recept, mnamosní, kapr na podkovy, kapr na podkovy recept, kapr na podkovy recepty, recept na podkovy z kapra, potkova menu, dort potkova, potkova pro koně, ané recepty jídel

Suroviny:
kapr, hořčice, olej olivový, koření chilli, sůl mořská, česnek, olej

Přidat fotografie receptu