Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 86 kJ / 21 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vetřete do kuřecích prsíček sůl a dejte po dobu 30 minut do lednice. Opražte slaninu do křupava. Ve středně velké misce, smíchejte hořčici, med, kukuřičný sirup, majonézu a sušenou cibuli.
Krok 2: Předehřejte troubu na 175°C. Na pánvi osmahněte prsíčka po dobu 3 až 5 minut, či do za hnědnutí. Vyjměte z pánve a dejte do pekáčku.
Krok 3: Na každé prso dejte medovo-hořčičnou směs, dále žampiony, opraženou slaninu a navrch strouhaný sýr. Pečete v předehřáté troubě 15 minut nebo dokud se sýr neroztaví. Zdobíme petrželkou a podáváme s bramborovými hranolky či rýži.
Zveřejněno 1. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře "Aussie"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPZK
Moje poznámka
Kuře "Aussie"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPZK
Nejnovější recepty
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 49 minutami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 7 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 8 minutami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 19 minutami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 46 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 49 minutami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 59 minutami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 1 hodinou
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 1 hodinou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 1 hodinou
Valašské frgály
Hajcman před 2 hodinami
Tématické fráze:
colby jack syr,
jak nasolit kure,
monterey jack sýr,
recept monterey jack,
oprazena slanina do křupava recepty,
sýr colby monterey,
nasolit kure,
kure monterey,
monterei omáčka,
kuře pečené nasolit,
kukuřičný sirup light,
omáčka monterey
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
slanina,
hořčice,
med,
sirup kukuřičný,
majonéza,
cibule sušená,
olej rostlinný,
žampióny,
polotvrdý sýr,
petrželka
Komentáře (4)