Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bačova kotleta

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Náročný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie585 kJ /
140 kcal
Bílkoviny9,66 g
Tuky7,73 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy7,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: nejdříve uděláme náplň do kotlet: Na másle zpěníme jarní cibulku nakrájenou na kolečka. Přidáme žampiony nakrájené na tenké plátky. Když je šťáva ze žampionů téměř odpařená, vmícháme na kousky nakrájené korbáčky, promícháme a přidáme vajíčko. Směs by měla být "táhnoucí se". Krok 2: Do kotlet nařízneme kapsu, kterou uvnitř nesolíme a naplníme je částečně zchladlou nádivkou. Osolíme, opepříme, sepneme jehličkami, nebo párátky a na oleji a osmažené cibuli dorůžova zprudka opečeme z obou stran. Krok 3: Poté kotlety i se štávou dáme do trouby, mírně podlijeme vodou a pečeme dorůžova. Během pečení podléváme výpekem. Podáváme s vařeným bramborem, nebo se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 5. 3. 2012

Poznámka autorky JanaDorazinova

Můj experiment.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bačova kotleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/44wV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bačova kotleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/44wV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

AntoninZ: néé, já nejsem urážlivá;-)

Jano, tak to jo, omlouvám se. :-)

:-p:yes::yes::-K

:-):-p:-K;-):yes:

:-p:-p:yes:

AntoninZ: neber to tak doslova;-). Já jsem jen improvizovala;-)

Ivuso, Korbáčiky v salaši nedělali, to až na dědině z brynzy. Kde tam v horách vzali to prase, to mně zarazilo. Takže stejně nekapito.

:-p:-p:yes::yes:

Anna Kocikova::-8:-8:-8 díky;-)

Jani,to se Ti povedlo;-)Jídlo vypadá náramně:-p+8:yes:

Bibinka: Jasan, Bibi. Uvnitř nesolit vůbec. Já jsem to tak nějak jedla bez šťávy, ale Láďa, ač nemocný říkal, že to nemělo chybu;-) On to měl s bramborem, já s tím zelným salátem na fotce:-)

Jana Remkova: Jani, experimentovaný recepty, to jsou ty pravý a dobrý recepty, mnohdy i nejlepší;-) tento se ti povedl, je to zajímavý, šťávička musela být dobrá a maso se musí osolit méně, korbáčik je slaný dost ne:-? Já experimentuju moc ráda;-) Máš 7.bod:yes:

rebeka: já taky, ale vydržím.:-S:-S Večer si dám knekebrot se šunkou a tady se příjdu docpat:-D:-D

a že já jsem sem vůbec dnes "zabačovala":-?:-?:-//:-// jeden rcp hezčí než druhý, třetí.....
mám hlááád:-D:-D:-D:-D
ty bod;-):-):yes:

Jani ::-KKotletku si jistě uvařím,ráda experimentuji a na neděli mám jasnou volbu:-!:yes:

Tématické fráze:
bačovo rizoto, kotleta, bačova kapsa, součet čísel korbáčik, bačovská kotleta, kotleta recept, bačův kotlet, co uvařit z kotlety, recept z kotlety, korbáčky podle ládi hrušky, bačova kapsa recept, bacuv vepřové, recepty kotleta, top kotlety, kotlety podle ládi hrušky dnes recepty, bacuv platek, kotleta z ovce, bacova kotlrta, kotleta s nádivkou, korbáčky od ládi hrušky

Suroviny:
kotleta, žampióny, vejce, sýr korbáčky, cibulka lahůdková, cibule, máslo, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu