Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná od Jitky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Andromeda23

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 026 kJ /
1 679 kcal
Bílkoviny102,19 g
Tuky132,43 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 1,26 g
Sůl2,92 g
Sacharidy18,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso, česnek, špek a housku protáhnu mlýnkem na maso (nemusíte, stačí vše pokrájet nadrobno, ale je to lepší). Krok 2: Housku jsme předem namočili v mléce a poté lehce vymačkali. Cibuli a pórek pokrájíme nadrobno. Krok 3: Do mleté směsi přidáme cibuli a pórek, koření, solamyl, Solčanku, sůl, vajíčka a strouhanku (dle potřeby) - vše rukou dobře promícháme a dáme do formy z domácí pekárny (háky máme vyndané!). Mokrou rukou povrch ještě uhladíme. Krok 4: Zapneme program č.12 - pečení a kůrka střední. Program pečení je jednu hodinu. Po hodince tento program ještě zapneme znovu a sekanou ještě pečeme dalších 15-20 minut.

Zveřejněno 6. 3. 2012

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná od Jitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JlAJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná od Jitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JlAJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Príma sekaná:-p+7:yes:

Krásný recept:yes: a krásné foto:-p:-p, hned bych si dala je to za bod:yes::yes:

Andromeda23: Andromedo, vítám tě v naší Topkové rodině, jako dalšího člena a přeji ti, aby se ti tady s náma i s receptama líbilo;-)
Za sekanou ti dávám 3.bod:yes: mám za to, že bude dost dobrá a pak jsi nová:-D

Ahoj,také Tě vítám tu na topreceptech a přeji Ti klídek a pohodíčku,mnoho dobrých receptů a skvělé vaření z novinek a dobrot co zde najdeš.Zdroj nemusíš uvádět pokud to kopíruješ z jiného webu a ten recept tam je Tvůj.Pokud to opisuješ z časopisu měl by se uvádět název časopisu pokud tam není autor.Co se týká fotek tak to neřeš,každý web si toto už dnes hlídá a značí svým jménem,tak že sem fotku z jiného webu dát nemůžeš hned to je vidět a samozřejmě se to nedělá.To raděj recept bez fotky...hezký den:-K

Jana Remkova:Děkuji za podporu :-)

Andromeda23: pochop, na každém webu máš ale v podmínkách, že se nekopírují cizí fotky, neb se jedná o autorská práva. Už se tu před nějakým rokem strhla mela, že sem někdo dával zkopírované ale cizí fotky, onen autor se ozval a pochopitelně naštval. Nebo naopak na jiné stránky se dávaly zkopírované fotky odsud, takže proto ta diskuze vznikla. Tak už to víš a je to.;-);-):yes::yes:

Andromeda23: klídek, to bude dobré;-). Vítej na Topreceptech:-K:-K

spagetka:Děkuji.Tak až se zde jen trochu zorientuji bude to lepší.Jen jsem nečekala,že hned po prvním receptu se tady ztrhne taková mela.Sama ráda koukám po receptech,co dobrého vyzkoušet a ani by mě nenapadlo,hned každého kritizovat.Mrzí mě to

Já myslím, že pokud máš vlastní foto, tak stačí jen třeba připsat, odkud je zdroj, ale zas bych to jako velký problém neviděla, protože se každý inspiruje nějakým receptem odjinud, těch receptů je tolik, že vymyslet takový, který neexistuje, snad už ani moc nejde.

Jsem zde nová a nevím,zda se mohou vkládat odkazy na jiné stránky.Tedˇnevím zda mám litovat toho,že jsem sem dávala nějaké recepty.Myslela jsem,že jde spíše o to podělit se s někým o dobrý recept,než tady jen útočit.

Zdroj jsem napsala.Sekanou jsem dělala já.Tak nevím ??:-(

uvést zdroj, by se slušelo, opisovat se nemá!!!

Tématické fráze:
bucifousek.webgarden.cz, sekaná z domácí pekárny 500g, bucifousek, sekaná, recepty od jitky, jitka pečení, sekana 500g, všechno co mam rada-sekaná recept, kuchařka andromeda 23, sekaná z domácí pekárny, sekaná foto, prima sekaná, sekaná 500g recept, sekaná s dijonskou hořčicí, bucifousek recepty, všechno co mám ráda recepty sekaná, vsechno co mám ráda domácí sekaná, kruti sekana z čeho se mele, sekaná v domácí pekárně, prava sekana

Suroviny:
maso mleté, vejce, česnek, cibule, pórek, houska, mléko, solamyl, špek, paprika sušená sladká, kmín drcený, strouhanka, solčanka, sůl

Přidat fotografie receptu