Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Aztécká"ryba v solamylové kůrce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZvR
Moje poznámka
"Aztécká"ryba v solamylové kůrce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZvR
Nejnovější recepty
Čínské kuličky na kantonský způsob
Přidáno před 2 hodinami
Lilek s brokolicí a bambusem v asijské omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Rostlinný Baileys likér bez laktózy
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí řízky pečené v pečence
Přidáno před 14 hodinami
Křehké tvarohové řezy
Přidáno 24. 11. 2024 10:17
Špaldové perníčky s lipovým medem
Přidáno 24. 11. 2024 10:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Rychle vanilkové rohlíčky: Těsto je hotové během chvilky, na odležení stačí půl hodiny a tvarování urychlí i forma na rohlíčky
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čtyřdruhová sýrová pomazánka
Slavista62 před 5 minutami
Hermelínová pomazánka na topinky
Slavista62 před 6 minutami
Chalupářská pomazánka
Slavista62 před 8 minutami
Pravé chilli con carne
bartaks před 2 hodinami
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 3 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Jednoduchá pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 3 hodinami
Pomazánka "šup-šup"
Slavista62 před 3 hodinami
Pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 3 hodinami
Rychlá pomazánka z věcí z lednice
Slavista62 před 3 hodinami
Tématické fráze:
solamylové knedlíky,
solamylové řezy,
ryba stikozubec s kořením aztécký poklad,
solamylové rohlíčky,
z chleba udelaná ryba,
ryba ba vánoce recept,
solamilove rohlicky,
mail azt.cz loc:cz,
aztécké koření,
recept na skvělou rybu,
ryba máma mia,
recept kuře v křupavé kůrce,
jaka je dobra ryba na obaleni,
solamylova krusta,
jak obalit zamrazenou rybu,
aby ryba krupala,
solamylove krusta,
aztecka treska,
křupavá pečená ryba,
křupavá kůrka na pečené rybě
Suroviny:
koření aztécký poklad,
solamyl,
máslo,
olej olivový,
citron,
zelenina čerstvá
Komentáře (22)