Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízky v tatarské omáčce

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vaden vaden

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 541 kJ /
1 085 kcal
Bílkoviny142,05 g
Tuky54,07 g
Vláknina5,45 g
Cholesterol 408 mg
Sodík 814 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy5,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na 2 cm plátky, osolíme a opepříme. Maso promícháme s tatarskou omáčkou a prolisovaným česnekem. Necháme odpočinout v lednici (alespoň na 1 hodinu). Krok 2: Poté maso obalíme v hladké mouce a smažíme dozlatova (zhruba 3 min na každé straně). Jako příloha jsou nejlepší americké brambory.

Zveřejněno 15. 3. 2012

Poznámka autorky vaden

Recept jsem našla na skleničce tatarské omáčky Hellmann’s. Jsou moc dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky v tatarské omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1QNR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky v tatarské omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1QNR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

:yes:

PĚKNÉ ,DALA BYCH SI HNED:-K;-):yes:

Také někdy zkouším recepty z obalu a ještě nikdy nezklamaly;-)I kydž je tento recept hodně známý a oblíbený už dlouhou řadu let,máš to hezky připravené i načančané:-Ktakže třetí bodík letí:-p+3:yes:

Jája:aspon si mužeme vybrat ten,co nám nejlíp vyhovuje.....:-K:-K

No já myslím, že techlech samých receptů je tu už minmálně 5

Vaden, to může být dobré, jemné a jedlé. Máš 1.boda:yes:

Tématické fráze:
kuřecí maso v tatarské omáčce, kuřecí prsa v tatarské omáčce, rizky nalozene v tatarce, řízek v tatarské omáčce, maso naložené v tatarské omáčce, kuřeci rizky naložene v tatarce, kuřecí řízky s tatarkou, kuřecí plátky v tatarské omáčce, naložené kuřecí řízky, řízky v tatarce, kuřecí maso naložené v tatarské omáčce, maso v tatarské omáčce, rizecky v tatarske omacce, kuřecí prsa s tatarskou omáčkou, kuřecí řízky v tatarce, kuřecí řízek naložený v tatarce, řízky s tatarkou, kuřecí prsa naložené v tatarské omáčce, recepty kuřecí maso v tatarské omáčce, kuřecí maso na tatarské omáčce

Suroviny:
prsa kuřecí, tatarská omáčka, česnek, sůl, pepř, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu