Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rezne naklepeme, osušíme papierovou utierkou, osolíme, okoreníme, posypeme karí korením.
Krok 2: Těsně před smažením obalíme v múke a rozšľahaných vajciach, vkladáme do oleja a osmažíme z oboch strán. Podávame s obľúbenou prílohou.
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kari řízky podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpmL
Moje poznámka
Kari řízky podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpmL
Nejnovější recepty
Špaldoto s medvědím česnekem
Přidáno před 4 minutami
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 15 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 20 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 22 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 23 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno 31. 3. 2025 06:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička z trouby
lunav1 před 1 hodinou
Bramborové špecle
ZboSy před 2 hodinami
Boloňská omáčka
Moanka před 3 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 12 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 13 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 14 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 15 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 16 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 16 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 16 hodinami
Tématické fráze:
kari rizky,
kari rizek,
obalime v kari,
recept na kari řízky recept,
řízky s na kari,
bravčové rizek kari,
na kari,
recept kari řízky,
mne,
kari recept,
řízek s kari omáčkou,
kari rizecky,
řízky rytíře,
rizecky s kari,
řízek obalený v kari,
rizky na kari
Suroviny:
řízky,
sůl,
pepř,
koření kari,
vejce,
mouka hladká,
olej
Komentáře (5)