Lehounká dvoubarevná buchta z podmáslí, jablíček a kokosu
Zapomeňte na složité vyšlehávání bílků a žloutků do pěny, tato buchta je jako stvořená pro rychlou přípravu, když potřebujete rychle něco na stůl. Nic jí to neubírá na chuti, která je krásně vláčná a provoněná kokosem a jablky.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 594 kJ / 6 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,18 g |
Tuky | 181,75 g |
Vláknina | 48,95 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 570 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 966,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablka nastrouháme nahrubo.
Krok 2: Jablka a všechny uvedené suroviny, kromě kakaa, smícháme. Těsto rozdělíme na 2/3 a 1/3. Větší část těsta nalijeme na plech vyložený pečícím papírem.
Krok 3: Do zbylé části těsta přidáme kakao, zamícháme a nalijeme na světlé těsto.
Krok 4: Pečeme na 180°C v předehřáté troubě asi 35-40 minut.
Krok 5: Můžeme polít čokoládovou polevou. Na závěr posypeme kokosem nebo lupínky z mandliček.
Zveřejněno 31. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehounká dvoubarevná buchta z podmáslí, jablíček a kokosu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kD4Y
Moje poznámka
Lehounká dvoubarevná buchta z podmáslí, jablíček a kokosu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kD4Y
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 15 hodinami
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno 3. 12. 2024 08:38
Vánoční sněžítka
Přidáno 3. 12. 2024 08:00
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Nepečené cukroví z piškotů: Vláčná a voňavá vosí hnízda, efektní ořechové trubičky nebo aromatická kávová zrna
Cukrář Josef Maršálek radí, kdy naplnit linecké: Když to uspěcháte, cukroví brzy vyschne a náplň ztvrdne, říká
Krém na išelské dortíčky: Máslová klasika se zavařeninou vede, ale lahodný čokoládový nebo našlehaný karamelový chutnají božsky
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Opilý salám (čokoládový)
Natyna16 před 11 hodinami
Vepřová plec na halali
Sahula před 11 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 15 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 15 hodinami
Plněné ořechy
Handour před 16 hodinami
Marokánky III - cukroví
Panova před 16 hodinami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 16 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 16 hodinami
Kuřecí špízy
Tacek před 16 hodinami
Tématické fráze:
buchta z podmáslí,
buchta z podmáslí s jablky,
dvoubarevná buchta na plech,
hrnková buchta z podmáslí,
kokosová buchta,
rychlá buchta z podmáslí,
buchta s jablky,
buchta na plech z podmáslí,
buchta s podmaslim,
buchta z kokosu,
dvoubarevná buchta s jablky,
lehká buchta na plech,
lehké buchty,
pečeme z podmáslí,
moučník z podmáslí,
kefírová buchta s jablky,
buchta s podmáslí,
recepty z podmáslí,
dvoubarevná buchta z cukety,
koláč z podmáslí
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
cukr vanilkový,
olej,
vejce,
podmáslí,
kakao,
kypřící prášek do pečiva,
kokos strouhaný,
jablko
Komentáře (27)