Postup přípravy
Krok 1: Upečeme klasický piškotový korpus a vykrojíme do požadovaného tvaru.
Krok 2: Prokrojíme a potřeme nejdřív marmeládou a poté krémem (2 sáčky pudinku uvařeného v 400 ml mléka a po vychladnutí přidáme vyšlehané máslo s cukrem ).
Krok 3: Nakonec potáhneme modelovací hmotou.
Zveřejněno 2. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valentynska srdicka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OZ4
Moje poznámka
Valentynska srdicka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OZ4
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 1 hodinou
Medvědí tlapky
hoopoo před 1 hodinou
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 2 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty valentýnská inspirace,
valentynska srdicka,
valentynska srdicka z listoveho testa,
valentynske mini srdicka,
pecena valentynska srdicka,
recept na linecka valentynska srdicka
Suroviny:
korpus světlý,
krém pudinkový,
jahodová marmeláda,
marcipán,
hmota potahovací
Komentáře (3)