Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 270 kJ / 6 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,55 g |
Tuky | 346,42 g |
Vláknina | 25,86 g |
Cholesterol | 579 mg |
Sodík | 12,10 g |
Sůl | 29,75 g |
Sacharidy | 576,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yM3z
Moje poznámka
Výborná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yM3z
Nejnovější recepty
Bryndzové pirohy
Přidáno před 2 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 13 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 2 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 10 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 15 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 15 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 15 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 16 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 17 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 17 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 22 hodinami
Tématické fráze:
pizza originál recepty,
pizza recept,
recept na vybornou pizzu,
protlak bazilico,
pizza že severní itálie,
výborná piiza,
recepty na vybornou pizzu,
bazilico protlak,
výborná pizza na plech,
pizza z pizzerie v severní itálii,
výdorná pizza,
bazilico,
protlak bazillico,
top recepty pizza itálie,
výborná piczza,
recept na vybornou pizu,
protlak bazilico panzani,
recept na výborou pizzu,
pizza z itálie udine,
pizza originál recept
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
olej,
kvasnice,
cukr,
voda,
olej,
protlak bazilico,
sůl,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella,
šunka,
koření oregáno,
sýr ementál,
slanina anglická
Komentáře (2)