Postup přípravy
Krok 1: Upečeme.
Krok 2: Po upečení koláč potřeme česnekovým olejem-něco jako když se potírají langoše - dodá to koláčům a především suchým okrajům neuvěřitelně dobrou chut a vůni.
Zveřejněno 7. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané koláče - závěrečný vylepšovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O58
Moje poznámka
Slané koláče - závěrečný vylepšovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O58
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 9 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 10 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 11 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 2 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 2 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 3 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 3 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 4 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 5 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 7 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 8 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 8 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 9 hodinami
Tématické fráze:
slane vrtule,
čím potírat pizzu,
pizza recepty,
cim potirat langose,
pizza vrtule,
s čim potirat kynute těsto,
čím potírat kynuté buchty,
upeceme koláče,
slané pečivo vrtule,
pizza koláče vrtule,
piiza koláč z listového těsta vrtule,
čím se potírají langoše,
italká pizza- recept,
cim se potiraju langoše,
čím potírat buchty,
čím potírat listové těsto,
upečeme koláč,
čím potirat kynuty kolac,
čím se potírají kynuté buchty,
slané kynuté vrtule
Suroviny:
těsto listové,
kečup sladký,
salám gothaj,
sýr eidam,
brokolice,
sýr mozzarella,
koření pizza,
olej,
česnek,
sůl
Komentáře (17)