Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slané koláče - závěrečný vylepšovák

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ella1 ella1

Snadný

Doba přípravy ....

....

Suroviny

Porce: ....

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Upečeme. Krok 2: Po upečení koláč potřeme česnekovým olejem-něco jako když se potírají langoše - dodá to koláčům a především suchým okrajům neuvěřitelně dobrou chut a vůni.

Zveřejněno 7. 4. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slané koláče - závěrečný vylepšovák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9O58

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slané koláče - závěrečný vylepšovák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9O58

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Brokolici nemusím ale využiji bylinky a dnes udělám k televizi na odpoledne :-) :-)

Tomhle nepomůže žádný vylepšovák..... kečup, nastrouhaný gothaj, eidam.....:-//

Dobrý den, prosím poraďte, jak udělat pizzu, aby z ní při pečení nevytékala voda, nebo-li šťává z různých ingrediencí, jako např. z rajčat, cukety, žampionů, šunky, mozzarelly, atd. atd.? I když na ni pošlu foukání nebo ne, vždycky se tak jako tak šťáva pustí, a ne málo... ;-(

Já potírám olivovým olejem těsto, na které pak rozetřu passatu s česnekem a bazalkou nebo oreganem a po pokladení surovin znovu zacákám ol.olejem před pečením. Potírat po upečení mě nikdy nenapadlo, ale jistě vyzkouším.:yes::yes:

Nevím jak moc zná neregistrovaná Italka Itálii, ale z vlastní zkušenosti mohu říct že Italové dokážou dát na pizzu cokoliv. Nejvíce kuriózní pizza, kterou jsem si v Itálii dal tak byla s párkem. Nedovedu si představit kdyby sem někdo takový recept přidal, jak by tito neregistrovaní "znalci" italské kuchyně vyváděli :-D

Italka:Proč takové zděšení:-O:-DVždyť autorka tohoto zlepšováku uvádí přímo v poznámce,že to není recept na pizzu;-)
Tahle vychytávka na různě připravené slané dobroty na závěr se mi líbí:-p+:yes:a Tvoje"pizza"vypadá hezky:-K
Eliško:-)nechceš to pro klid v komentářích raději přehodit do kategorie"Slané pečivo";-):-))

No tohle kdyby viděl ital, tak se asi zblázní jak to někdo vůbec může nazývat pizzou. Gothaj, eidam hmmm to je pravá Itálie:-D Mamma mia

Nevím, proč sem vkládáte tohle jako zlepšovák, ale já doma dělávám pizzu z listového těsta běžně a nikdy jsem ji nemusela po okrajích potírat olejem, jelikož ty okraje vůbec nejsou suché, jde o listové těsto a to samo o sobě je dost mastné a tučné a okraje mám vždy měkké. Možná asi myslíte klasickou pizzu v pizzerii, ale pak by bylo zapotřebí to napsat k těmto druhům pizz a ne k té z listového těsta, kam se to nehodí.:-//

:yes::yes::-))

Prima vychytávka, vyzkouším ;-):yes:

Určitě to vyzkouším.

Už podle obrázku se mi na ni sbíhají sliny.:-p

žaneta:tak si tím česnekem když né pizzu potři třeba buchtu s marmeládou,třeba to bude taky fajn ;-)

vrtule79: Četla jsem dobře, v době, kdy jsem reagovala tam žádné PS nebylo. Proč tedy ten olej není rovnou v surovinách:-?
Navíc, když to není pizza, proč je to v kategorii Pizzy:-?:-?

vrtule79 7. 4. 2012 20:33
žaneta: přečti si to celý!!! už jen ten název napovídá, že nejde o recept na pizzu!!!:-D

No to je teda fakt skvěle popsaný recept, v surovinách o oleji ani slovo. Postup "upečeme":-(

Tématické fráze:
slane vrtule, čím potírat pizzu, pizza recepty, cim potirat langose, pizza vrtule, s čim potirat kynute těsto, čím potírat kynuté buchty, upeceme koláče, slané pečivo vrtule, pizza koláče vrtule, piiza koláč z listového těsta vrtule, čím se potírají langoše, italká pizza- recept, cim se potiraju langoše, čím potírat buchty, čím potírat listové těsto, upečeme koláč, čím potirat kynuty kolac, čím se potírají kynuté buchty, slané kynuté vrtule

Suroviny:
těsto listové, kečup sladký, salám gothaj, sýr eidam, brokolice, sýr mozzarella, koření pizza, olej, česnek, sůl

Přidat fotografie receptu