Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízky s mangoldem, sýrem a česnekem

Hodnocení receptu je 4,6 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie752 kJ /
180 kcal
Bílkoviny13,86 g
Tuky11,40 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 152 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy5,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mangold umyjeme, osušíme, 2 kusy dáme na seba a poskladáme v rukách na menší "balíček", do každého dáme niekoľko plátkov cesnaku. Krok 2: Syr prekrájame na menšie kúsky, aby sme mohli zabaliť do mäsa. Krok 3: Mäso osušíme, okoreníme, položíme na neho syr, mangold s cesnakom, preložíme, spichneme špáratkom. Krok 4: Obaľujeme v trojobale a veľmi pomaly smažíme vo vyššej vrstve oleja.

TIP: Mangold v naší kuchyni

Zveřejněno 8. 4. 2012

Poznámka autora magdalenka

Môžeme použiť aj iné mäso - kuracie prsia, alebo aj mäso bravčové, vhodné na rezne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky s mangoldem, sýrem a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kDmK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky s mangoldem, sýrem a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kDmK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (34)

Marie Svarcova: vďaka za reakciu, potešila ma.

:-)<3:yes::yes: Magdalenko moc pěkně jsi navařila , mám ráda mangold ve všech barvách ;-) Krásné foto :-K

Ďakujem...:-K

Takové závitky přímo miluju, jsou plné chutí, vypadají senzačně a nedají moc práce. Dokonalé ++:yes::-K

Moc krásně připravené papáníčko:-K+:-p:yes:

tejaja: díky, Terezko;-)

Miluju mangold :-p

:-p:yes::yes:

Jana Remkova: Janka, to je odroda s červenými stopkami, ale listy má úplne iné ako rebarbora´, pozri http://www.toprecepty.cz/album.php?id=1215 ;-)

tejaja: ale ano, všimla jsem si, že to píšeš, ale na odkazu od spegetky to vypadá úplně jako rebarbora. Kukni;-)

magdalenka: Magdalenko, hezký a dobrý recept:-p Znám, dělám, jen místo mangoldu používám listy špenátu. Máš 9.bod:yes:

Jana Remkova: Janka, nie rebarbora, podobné ako repa, je to príbuzný repy, nielen listami, ale aj koreňom-hľuzou, len tá je oproti repe malá. ;-)

tejaja: tak to koukám!! je to podobné, jako rebarbora!!:-O Spagi díky moc za ten odkaz!!

Mangold je naprosto nejvděčnější výpěstek z mé zahrádky. Protože loňský prosinec byl teplotně mírný, sklízela jsem těsně před vánocemi krásné baby listy a přidávala jsem je do salátu z kyselého zelí s rajčetem. Mangold je můj favorit a tenhle recept vypadá velmi chutně. Posílám bod:yes::-p:-p

tejaja:vravím, že som záhradník ako kozmonaut...

Tématické fráze:
kuřecí maso s mangoldem, kuřecí roláda s mangoldem, kuřecí prsa s mangoldem, kuřecí maso na mangoldu, mangold s kuřecím masem, mangoldem, recept kuřecí stehenní řízek, mangold jako řízek, kuřecí maso a mangold, vepřové maso s mangoldem, typy na kuřeci řizek, kuřecí plné rizky šunka se sýrem, kuřecí plněné s mangoldem, kdy se sadí špenát, rebarbora nebo mangold, česnekové kuřecí řízky, top recepty mangold, kuřecí maso z mangoldem recept, smazene rizky s cesnekem asyrem, co sejem po cesneku

Suroviny:
řízky kuřecí, sýr, listy mangoldu, česnek, sůl, pepř mletý, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu