Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 806 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,02 g |
Tuky | 10,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 154,52 g |
Postup přípravy
Můžeme také plnit do silikonových formiček na muffiny, tam korpus není zapotřebí. Krok 6: Necháme nejlépe do druhého dne zaležet a podáváme ozdobené šlehačkou a kousky ovoce.
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírový nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9L2
Moje poznámka
Kefírový nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9L2
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 4 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 4 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 4 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 4 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 6 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 7 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 8 hodinami
Tématické fráze:
želatina stilla dolce,
stilla dolce želatina,
nepečené zákusky,
příprava želatiny stilla dolce,
stilla dolce,
nepečený dort zaležet,
zakusek z tatranek,
zelatina stilĺa,
želatina stilla dolce návod,
nepeceny zakusek,
použití želatiny stilla dolce,
zákusek do ruky,
mail 10g.pl loc:cz,
vaření želatiny stilla dolce,
příprava sypké želatiny,
kefirovy korpus,
želatina pro potravinářské účely stilla dolce,
zakusek,
recepty na zákusky,
nepečený dort z tatranek
Suroviny:
tatranka,
máslo,
kefír,
mléko,
želatina prášková,
cukr moučkový,
ovoce
Komentáře (38)