Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza z baru

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ippofilo ippofilo

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 55 min

55 min (55 min příprava)

Suroviny pro 10

10

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie36 537 kJ /
8 733 kcal
Bílkoviny236,63 g
Tuky107,82 g
Vláknina75,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30,04 g
Sůl75,00 g
Sacharidy1 669,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dáme mouku se solí. Krok 2: Do džbánu s vodou dáme kvasnice, cukr, olej. Krok 3: Jak se rozpustí kvasnice a cukr smícháme s moukou a buď ručně nebo v robotu vypracujeme těsto. Krok 4: Jakmile je těsto hotové, můžeme si ho rozdělit na deset dílů po cca 300g a vypracovat kuličky, které lehce obalíme v pol. Krok 5: mouce a v misce necháme min. 4 hodiny kynout. Krok 6: Po vyvynutí rozválíme placky a pomažeme omáčkou, dáme sýr, salám atd. a dáme péct do trouby - pece na pizzu (peču v peci na pizzu cca 300°C tak 10 min.). Krok 7: U trouby si to každý musí vyzkoušet, aby to neměl tvrdé.

Zveřejněno 25. 4. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza z baru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZXr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza z baru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZXr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

gramáž je správně, ale klidně si tam dejte i 10g. Když se to nechá min. ty 4 hodiny nakynout tak to bohatě stačí a pak už jen vymotat placku :) Ještě lepší je nechat to cca 6 hodin kynout v ledničce. V baru se po ní můžou utlouct

Nemá tam být 60-80g kvasnic místo 6-8g?

Chcel by som sa spýtať na tú gramáž kvasníc. Na 2 kg múky tak málo ?

Bomba:yes:V té peci je to asi o hodně lepší:yes:

Tématické fráze:
pizza gramáž, polo miláno pizza recept, gramáž pizzy, recept na pizzu pol mouka recepty, těsto na pizzu dělané druhý den, gramáž pizza, pizza z pol mouky, kvasnice gramáž, jak udělat bar, pizza do baru, trouba na pizzu do baru, sladky bar recept, testo pizza 8g kvasnice, gramaz pizza testa, babicova dobroty 2014 díl 10.5, kvasnice 8g recept, recepty bar, pizza recept kynout v ledničce, recepty pizza v peci, babicovy dobroty 10.5 2012

Suroviny:
mouka hladká, kvasnice, voda, olej, sůl, cukr krystal, pasterizovaná rajčata, česnek, sůl, koření oregáno, cukr krystal

Přidat fotografie receptu