Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí ragú s cizrnou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 593 kJ /
2 293 kcal
Bílkoviny177,71 g
Tuky64,06 g
Vláknina151,77 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 479 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy162,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji dlho smažíme pokrájanú cibuľu. Krok 2: Pridáme pokrájané mäso, necháme zatiahnuť. Krok 3: Pridáme mletú papriku, korenie, feferónový krém, pretlak, papriku, paradajku, (možno nahradiť cca 300 ml sterilizovaného leča), osolíme, podlejeme vodou a necháme variť. Krok 4: Priebežne podlievame vodou, pridáme víno. Krok 5: Ku koncu pridáme libeček a cesnak. Krok 6: Keď je mäso mäkké, pridáme uvarenú cizrnu, necháme prejsť varom. Krok 7: Dochutíme príp. štipkou cukru. Krok 8: Podávame s kopčekom kyslej smotany a posypané vňaťami. Krok 9: Vhodnou prílohou je napr. ryža, cestoviny, chlieb...

Zveřejněno 4. 5. 2012

Poznámka autora magdalenka

Cícer, cizrnu kupujem suchú, nepoužívam konzervy. Premyjem, namočím na pol dňa a cca za hodinu je uvarená. Uvarím väčšie množstvo, časť v krabičke zamrazujem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ragú s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xn3g

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ragú s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xn3g

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

;-):-K

To mě taky uniklo:-OMoc pěkný a lákavý recept. Tisknu si;-):-K:yes:

Tohle mi uniklo, cizrnu máme rádi :-p

Eliza:budem rada, ak vám zachutí...

Super recept, manžel cizrnu miluje, tak vyzkouším..:-p:yes:

vybusna: Never Turkovi, ver mne!j Ja cícer kupujem na Slovensku v Bille, nemám po ruke balenie, sa mi zdá, že váži 400 g. Ani nenamáčam celú noc, kedy ako, fakt sa uvarí za hodinu. Vždy varím väčšie množstvo, zamrazím a potom, ako keby som našla - za chvíľu mám nejaký šalát a pod.

za hodinu ju mas uvarenu:-O:-O:-O:-O ked som robila falafel, tak som ju ako rura varila 3 hodiny a stale sa mi zdala, zeby hodinu este zniesla..a macala som ju celu noc. ja neviem, co mi to ten turek predal za cicer.

magdalenka: moc se mi to líbí, krásný recept:-):yes:+

Jůůů to vypadá velice dobře:-!To se mi líbí Magdalenko:-K+:-p:yes:

:yes::yes::yes::-)):-K

Magdalenko, to se mi líbí:-p:yes:

;-)vypadá to moc pěkně:yes::yes:

:yes: to vypadá lákavě, ukládám a jakmile bude kousek bejčka tak hurá na to :-))

magdalenka::-D:-D:-D:-D to není:-D:-D ale to jste mě naučily vy.. ty, maris, Terezka atd;-):-):yes:

rebeka::-D:-D:-D (Colombo asi nie je holka...)

Tématické fráze:
hovězí maso s cizrnou, cizrna recepty, hovezi ragu, hovězí guláš s cizrnou, cizrna s hovezim masem, recept z cizrny, recepty s cizrnou, veprove ragu s cizrnou, kuřecí ragů s cizrnou, mleté hovězí maso s cizrnou, ragů z hovězího masa, hovezi ragu se zeleninou a cizrnou, recept na hovězí ragů, falafel z hovězího masa, mleté maso s cizrnou, mleté hovězí s cizrnou, ragů z hovězí, recepty z cizrny, hovězí guláš s s cizrnou, hovezi maso s prilohou

Suroviny:
maso hovězí, cizrna, olej, cibule, protlak rajčatový, rajče, paprika čerstvá červená, sůl, paprika sušená sladká, krém feferonkový, pepř, česnek, libeček, víno, smetana zakysaná, pažitka, česnek mědvědí

Přidat fotografie receptu