Králík s ředkvičkami a zeleninou
Jemné králičí maso se skvěle hodí doplnit zeleninou. V jarním období zkuste využít ředkvičky. Uvidíte, že chuti králíka nijak neuškodí. Poduste ředkvičky, dopečte králíka dočervena a přidejte i oblíbenou přílohu. Získáte sytý a chutný oběd.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 736 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,86 g |
Tuky | 164,64 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 23,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík s ředkvičkami a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBYN
Moje poznámka
Králík s ředkvičkami a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBYN
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 15 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 19 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 21 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná bábovka
Dagemar před 1 minutou
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 9 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 10 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 11 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 11 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 12 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 13 hodinami
Tématické fráze:
králík na zelenině,
králík recept,
recepty králík na zelenině,
recept na kralika,
králík na zelenině recept,
recept králík na zelenině,
králík recepty
Suroviny:
králík,
ředkvičky,
paprika,
cibule,
mrkev,
sůl,
koření,
olej,
voda,
máslo
Komentáře (4)