Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 069 kJ / 1 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,76 g |
Tuky | 72,28 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 374 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 8,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medailonky na pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5ZR
Moje poznámka
Vepřové medailonky na pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5ZR
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 5 hodinami
Turecká vejce
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno 4. 4. 2025 14:04
Segedín z trouby
Přidáno 4. 4. 2025 11:18
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tacos s mletým masem
Nelinka2013 před 25 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
KuchtaBuchta před 26 minutami
Bábovka Ing. Petr
Tystynka před 28 minutami
Pečené brambory se smaženou cibulí a sýrem
Tystynka před 30 minutami
Pečený losos v alobalu
vanilj před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Efka17 před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaGrabmylerova před 3 hodinami
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Kava 2 před 3 hodinami
Banánový koláč podle R.Vaňka
TerezaD před 3 hodinami
Tématické fráze:
veprove na pepri,
vepřové na pepři recept,
vepřová panenka na pepři,
vepřové na pepri recepty,
vepřová na pepři,
vepřové medailonky,
recept vepřové na pepři,
recepty vepřové na pepři,
vepřový na pepři,
vepřové maso na pepři,
vepřové kostky na pepři,
kuřecí medailonky na pepři,
vepřoví na pepři,
vepřová panenka v pepři,
vepřove na pepři,
vepřové medailonky s pepřem,
vepřovéna pepři,
vepřové v pepři,
vepřové s pepřem,
veprova panenka s peprem
Suroviny:
panenka vepřová,
sůl,
koření steakové,
česnek,
víno,
olej olivový
Komentáře (3)