Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 696 kJ / 1 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,84 g |
Tuky | 128,53 g |
Vláknina | 7,03 g |
Cholesterol | 487 mg |
Sodík | 5,80 g |
Sůl | 13,66 g |
Sacharidy | 48,71 g |
Postup přípravy
Tip na servírování: Na talíř dáme dušenou zeleninu, na kterou přeložíme hotové maso a podle vlastní volby i přílohu. Pokrm nemá mít mnoho šťávy. Doporučená příloha: K jídlu se hodí dušená rýže, ale zajímavým zpestřením mohou být například brambory s cibulkou.
Zveřejněno 21. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polabanka s vepřovým masem na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXR5
Moje poznámka
Polabanka s vepřovým masem na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXR5
Nejnovější recepty
Ředkvičkový salát
Přidáno před 29 minutami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 54 minutami
Řezy s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mandlovými lupínky
Přidáno před 1 hodinou
Linecký tvarohový koláč s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Krémová květáková polévka se smetanou, sytá a lehce pikantní
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 24 minutami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 50 minutami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 2 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 4 hodinami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 5 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
dušená zelenina s vepřovým masem,
vepřová kýta na rozmarýnu,
servírování kýty,
recepty z veproveho masa,
dusena zelenina s veprovim masem,
zelenina s masem na rozmarýnu,
maso na rozmarýnu,
vepřové na rozmarýnu
Suroviny:
kýta vepřová,
sádlo vepřové,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
škrob bramborový,
vejce,
víno bílé,
škrob,
omáčka sojová,
sůl,
žampióny,
olej,
bujón zeleninový
Komentáře (4)