Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnáčková kuřecí prsa ve svěží omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BILKOVAI BILKOVAI

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 986 kJ /
1 431 kcal
Bílkoviny326,20 g
Tuky14,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 770 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do kuřecích prsou uděláme kapsu, kterou lehce osolíme a vložíme do ní hranolek eidamu, šunku a několik lístků česnáčku. Prsa zvenčí okořeníme kořením "Pečené kuře" a na pánvi ze všech stran opečeme. Opečené vyjmeme. Krok 2: Do pánve dáme oříšek másla, lžíci rajčatového protlaku, přidáme lžíci hladké mouky, krátce osmahneme a zředíme kuřecím vývarem. Dochutíme bujonem (nemusí být). Krok 3: Poté vložíme opečená kuřecí prsa, podusíme do měkka a na závěr přihodíme nakrájený medvědí česnek.

Zveřejněno 23. 5. 2012

Poznámka autorky BILKOVAI

Plněných kuřecích prsíček je tady nespočet, ale v kombinaci s touto omáčkou byla výsledná chuť zase trošku jiná.Díky rajskému protlaku byla omáčka velice příjemná, svěží a v kombinaci s česnáčkem nám moc chutnala:-) Doporučuji nezaměňovat koření "Pečené kuře".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnáčková kuřecí prsa ve svěží omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XqQm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnáčková kuřecí prsa ve svěží omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XqQm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (13)

Tak dnes, jdu vyzkoušet :)

Petra: vodou, ale vývar je vývar ;-)

Je možné něčím nahradit vývar?:-8

Masíčko jedna báseň a ta šťávička,jůůů:-p+13:-K:yes:

Mňamka.:yes::yes::yes: S tím medvědem mne už nezlobte,všichni tady.Byla sem několikrát v několika lesích u nás a ani ťuk.Sucho a maximálně sírovec a kováři.Klidně bych ho vyčenčovala za houby.:-));-)

Ivet, moc hezké to máš;-):yes::yes: rajský protlak prožívá v kuchyni renesanci, já s ním vařím ráda:yes: tohle vypadá na výbornou baštu:-p:-p;-):-):yes::yes:

:yes::-*

Ivetko, hele... mňam :-D;-):-p:yes:

paráda:yes::yes:

Moc pěkné Ivetko, dávám s radostí bodíčka:-K;-):yes:

Krásná prezentace jídla:yes::-p

Když je někde medvěd, nemůže to být jiné než výborné;-):-):yes:

Pekné, Ivetka!:yes: Verím, že ste si pochutnali.

Tématické fráze:
omáčka z kuřecích prsou, kuřecí prsa recept, omáčka ke kuřecím prsům, kureci prsa s omáčkou, kuřecí prsíčka ala báseň, kureci prsa ala basen, ruřecí prsa, kuřecí prsa, recepty z kuřecích prsou, kureci prsa omacka, omáčky z kuřecích prsou, omáčka ke kučecím prsům, kuřeci prsa ala baen, omacka ke kurecim prsou, masíčko jedna báseň, rychly recept kureci prsa, svěží kuřecí prsa, kuřecí prsa na pepřové omáčce, kuřecí prsa v omáčce, omáčka s kuřecích prs

Suroviny:
prsa kuřecí, sýr eidam, šunka, česnek mědvědí, koření na kuře, pepř, sůl, bujon kuřecí, vývar kuřecí, protlak rajčatový, mouka hladká, máslo, olej

Přidat fotografie receptu