Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Předkrm pro Lucifera

Pokud patříte mezi milovníky všeho pálivého, pak je pro vás tento recept jako stvořený. Pod názvem předkrm pro Lucifera se nachází směs z točeného salámu a pikantní marinády, uleželá pár dní v lednici.

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min + doba uležení 2 dny

10 min (10 min příprava, + doba uležení 2 dny)

Suroviny pro 1 dávka

1 sklenice 0,7l a jedna sklenice 0,3l

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 878 kJ /
1 405 kcal
Bílkoviny48,91 g
Tuky114,34 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 370 mg
Sodík 6,59 g
Sůl16,30 g
Sacharidy42,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Okurky nakrájíme na kostičky. Točený salám nakrájíme na kolečka. Vše společně promícháme. Krok 2: Z plnotučné hořčice, tatarské omáčky, oleje, octa, ostrého kečupu, worcesteru, mletého cukru, mletého pepře a soli, smícháme marinádu, kterou zalijeme směs. Krok 3: Naložíme do sklenic a podle potřeby zalijeme lakem z okurek. Necháme v lednici 1-2 dny proležet.

TIP: Pálivé i pořádně řízné recepty

Zveřejněno 30. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Předkrm pro Lucifera

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8Oz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Předkrm pro Lucifera

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8Oz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (15)

Bahula:;-):-8:-)

Jana Remkova:Ty jsi jako Lucifer :-D:-D:-D, ale může to být dobré :yes:

Díky za odpověď, vyzkouším:-)

rozmarynaH: je toho jedna sedmička a jedna trojka. Takže soudím, že to vydrží od otevření tak do druhého dne maximálně!:-D. Určitě takové dobrůtky neděláme na 14 dní, takže předpokládám, tak 3-4 dny;-), nemám vyzkoušeno;-)

Jen jsem polkla, dobrůtka:-p, dělám to podobně, ale bez hořčice a tatarky. Jen mám dotaz, jak dlouho to vydrží v lednici:-O a posílám bodík:yes:

Jé, tohle jsme taky dělávali, moc nám to chutnalo. Musím ještě najít někde marinádu s kari, ta byla taky super.:-p:yes:

miccan: Ano, dala jsem to do ledničky, ještě nevím, jaké to bude, mám to ze svých zapomenutých receptů a dnes mám premiéru;-). Ale podle marinády to bude dobré:-p

Utopence...:-p:-p:-p,toto moji chlapi milujú,robievam síce bez uhorky a tatarky,zalievam klasickým teplým nálevom ako na uhorky,ale toto nepoznám .Janka,necháš to uležať v chladničke? Vyskúšam!:yes::yes::yes:

lucifer si šmákne;-)já bych si taky šmákla mám ráda pikantní jídla:yes::yes:+4

Anna Kocikova:;-):-p

:-p+:yes::-p

Věrka R. 30. 5. 2012 17:38
U nás se tohle taky může.

prakticky stejně dělám, gothaj manžílek zbožňuje. Nedávám teda tatarku, ale několik lístků libečku ano ;-);-):-p, s tatarkou zkusím udělat vzorek

eva hubova::-D:-D;-)

Lucifer sice nejsem, ale dala bych si:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
dobrý předkrm, předkrmy recepty, predkrm, predkrm recept, predkrm pro lucigera, dobré předkrmy, zapomenuté recepty, recept na předkrm, dobrůtky u věrky sk, salám lucifer, dobrudky u verky sk, dobrutky věrky, dobrůtky u věrky sk, luciferův předkrm, recept na dobry predkrm, recept nadobry predkrm, dobrý předkrm recept, jak dlouho vydrží otevření utopenci, jak dlouho vydrží utopenci po otevření, utopenci na kolečka luciferovi

Suroviny:
salám točený, cibule, okurky sterilované, feferonka, lák okurkový, hořčice plnotučná, tatarská omáčka, olej, ocet, kečup ostrý, omáčka worcesterová, cukr moučkový, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu