Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omeleta s hráškem a sýrovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 533 kJ /
844 kcal
Bílkoviny69,44 g
Tuky60,48 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 795 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy5,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce rozšleháme, přidáme konzervovaný hrášek a okořeníme Podravkou. Vlijeme na rozpálenou pánev s trochou oleje a smažíme po obou stranách dorůžova (mně se osvědčilo dělat v MT na talíři crisp). Krok 2: Mezitím dáme ohřát mléko, přidáme sýry a vaříme do zhoustnutí. Množství surovin neuvádím, záleží, kolik omáčky chcete mít. Je lépe dát méně mléka a potom podle konzistence případně přidat. Krok 3: Ochutíme hořčicí a přelijeme přes upečenou omeletu. Podáváme s chlebem nebo s vařenými brambory a čerstvou zeleninou.

Zveřejněno 19. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omeleta s hráškem a sýrovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XqPV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omeleta s hráškem a sýrovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XqPV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

:-p:-p:-p:-K:yes:

Také dělávám,ale bez toho přelivu,který se mi s omeletkou moc líbí:-p+2:yes:
Rozhodně do těch veder rozumná rychlovka:yes:a né,jako já pitomec dnes u rozpálené trouby:-S:no:;-)

takto se sterilovaným hráškem dělávala omeletu moje maminka:-K děkuju za připomenutí receptu:-*:-K:-)

Tématické fráze:
recepty se sterilovaným hráškem, brokolice se sýrovým přelivem, se syrovym taliřem, krůtí plátky se sýrovým přelivem recept, krůtí maso na řezané paprice

Suroviny:
vejce, hrášek sterilovaný, olej, podravka, mléko, sýr, hořčice

Přidat fotografie receptu