Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 564 kJ / 3 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,52 g |
Tuky | 330,64 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 26,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný salát v majonézovém přelivu s vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQJY
Moje poznámka
Zelný salát v majonézovém přelivu s vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQJY
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 5 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 11 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 13 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 13 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 4 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 5 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 7 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 7 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 7 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 7 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 7 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 7 hodinami
Tématické fráze:
zelný salát s vejci,
zelný salát,
salát z vařených vajec,
majonézový dip,
přeliv na zeleninový salát,
polsky zelný salát,
zelný salát recept,
majonezovýpřeliv,
dip s majonezou do zelneho salatu,
rajčatový přeliv,
co s vařeným s vejcem,
zeleninove salaty s prelivem,
zelný salát s vejce,
zelny salat na chlebíčky,
recepty zelný salát,
dip k vařené u vejci,
kašovitá pěna,
zelný salát z vařeného zelí,
zelný salat s vajíčkama,
zelny salat, majoneza, recept
Suroviny:
zelí sterilované červené,
lák ze zelí,
vejce,
vejce,
hořčice,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (1)