Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaná kuřecí prsa Toronto

Kuřecí prsa v luxusní marinádě, která zabrání jejich vysušení. Připravíme si lahodnou kombinaci, která z fádního kuřecího masa učiní dokonalé jídlo jak na oběd, tak na večeři. Když ugrilujeme kuřecí prsa Toronto, pochutná si celá rodina.

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BILKOVAI BILKOVAI

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min + doba odležení

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, + doba odležení )

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 682 kJ /
2 075 kcal
Bílkoviny331,73 g
Tuky69,90 g
Vláknina5,16 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,91 g
Sacharidy27,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháním všech uvedených surovin připravíme marinádu. Krok 2: Vyšší části kuřecích prsou opatrně rozřízneme, abychom měli z masa stejně vysoký plátek. Na vrchní straně vytvoříme slabé zářezy. Krok 3: Plátky masa osolíme z obou stran a potřeme připravenou marinádou. Krok 4: Necháme minimálně hodinu odležet na chladném místě. Krok 5: Poté připravené maso grilujeme, ideálně na venkovním grilu. Z každé strany nejméně 5 minut.

TIP: Co a jak grilovat - nejčastější otázky

Zveřejněno 21. 7. 2012

Poznámka autorky BILKOVAI

Prsíčka jsou vynikající na venkovním grilu.

Zdroj: Vaření.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaná kuřecí prsa Toronto

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KzjR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaná kuřecí prsa Toronto

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KzjR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Vynikající.

:yes::yes:<3:-K

:yes: výborný recept , nenáročný na přípravu a opravdu jsme si velmi pochutnali:yes::yes::yes::yes:

Neprašová B 9. 6. 2017 08:45
ahoj kuchařinky, díky za zveřejněné recepty. Přestože mám spoustu knih - kuchařek, obracím se s důvěrouna vytisknuté a vyzkoušené recepty. J e to rychlejší než listovat-hledat v knížce. Tento recept mě zaujal a jdu teď hned maso naložit a budem griloat. Už se s dcerou a vnukem (on rád a dobře griluje. Můžeme vřele doporučit oba receptyna kuřecí křidélka.
S přáním dobré chutí všem kdo nyní vaříte a hezké slunné dny. Blanka z Kolína :-D :-K

Luxus, fakt jsem si pošmákl <3

Když jsem zde měl naposledy dceru mého vzdálenějšího příbuzného,tak říkala,že se tatínkovi stýská po naší plnotučné horčici.Když jela domů,tak nakoupila a měla strach,jestli jí to na jejich letišti neseberou.Pak psala,že to dopadlo dobře:-D:-D Zapomněl jsem napsat,že žije v Scarboroux (tuším,že se to takhle nějaké píše) Kanada.

babička Gumítková 12. 6. 2014 08:17
DĚKUJÍ ZA DOBRÝ RECEPT Večer ho budeme grilovat maso je naložené .Ještě jednou děkují

Mnamka! Ještě ted si olizuju rty, bylo to výborný! :-)) Ukládám a příště vím, do čeho prsíčka naložit.:-8

anonymous 9. 6. 2013 18:15
:yes::yes::yes:

Vypadá to velmi jedle :-p dobrá inspirace :yes:+

:yes::yes::-))

Bibinko, já taky nakládám přes noc, ale včera jsem přišla z práce a byl vysloven nápad, že by jsme si mohli udělat něco na ohni. Tak jsem měla málo času, ale překvapilo mě, že hodinka stačila.Ta marináda je pikantní. Možná v tomto případě by marinování přes noc bylo na škodu. To kuřecí zas až tak moc nepotřebuje. Vepřové a hovězí samozřejmě potřebuje dýl:-)

ivetko, taková masíka u nás přes léto milujeme a já všechno do těch marinád nakládám přes noc-hezky to maso nasákne a olejem zkřehčí. Druhý den se griluje a potírá. Jinak každý podle svého a ty máš.boda:yes:

nooo, to věřím, že je to žraso:-p;-):-D:yes::yes:
ono to totiž přesně tak vypadá;-):-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
grilovaná kuřecí prsíčka, jak naložit kuřecí maso na grilování, jak naložit kuřecí prsa, grilované kuřecí podle polreicha, jak naložit kuřecí na gril, jak naložit kuřecí prsa na gril, grilovana prsa, marinády na grilování podle polreicha, kuřecí prsa na grilu, jak naložit maso na grilování, naložení kuřecího masa na grilování, grilování kuřecího masa, grilování od polreicha, naložení kuřecích prsou, grilované prsa, grilovani podle polreicha, kureci prsa podle polreicha, grilovaní kuřečích prsou, kureci prsa na gril, grilované kuřecí maso

Suroviny:
prsa kuřecí, sůl, hořčice plnotučná, olej olivový, omáčka sojová, paprika sušená sladká, koření oregáno sušené, petrželka

Přidat fotografie receptu