Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 712 kJ / 1 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,43 g |
Tuky | 43,51 g |
Vláknina | 11,55 g |
Cholesterol | 689 mg |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 7,01 g |
Sacharidy | 67,55 g |
Postup přípravy
Je-li třeba, během pečení podléváme podle chuti vodou nebo vínem.
Zveřejněno 21. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové roládky s jablkovou náplní se šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XqzW
Moje poznámka
Vepřové roládky s jablkovou náplní se šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XqzW
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 17 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 19 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec
VeraStranska před 7 minutami
Segedínský guláš
Dasa89 před 12 minutami
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 12 minutami
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 22 minutami
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 1 hodinou
Velikonoční mazanec
manina před 1 hodinou
Americké kotlety
evikju před 1 hodinou
Chlebové bagety
1Jirina před 2 hodinami
Anglické palačinky
káťa před 3 hodinami
Jedničkové rybí filé
cookamater před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřová rolada,
vepřová roláda s nádivkou,
jablková nádivka do masa,
nádivka do vepřove pečené rolády,
vepřové na šalvěji,
vepřová pečeně s jablkovou omáčkou,
vepřové zavitky s jablky a salveji,
vepřové se šalvějí,
veprova rolada s jablky,
vepřové roládky,
maso se šalvějí,
roládky z vepřové pečeně obalené ve slanině,
vepřové plátky se salveji,
vepřové maso na šalvěji,
náplň do masové rolády,
náplně do vepřové rolády,
kuřecí záviteky s jablkovou náplní,
vepřová se šalvějí a jablky,
recept se salveji,
nádivka se šalvějí recepty
Suroviny:
plec vepřová,
jablko,
šalvěj,
hořčice dijonská,
šunka schwarzwaldská,
strouhanka,
víno bílé,
vejce,
pepř bílý mletý,
sůl,
cukr,
máslo,
olej
Komentáře (13)