Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízový koláč

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kucerova45 kucerova45

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 020 kJ /
483 kcal
Bílkoviny26,23 g
Tuky22,82 g
Vláknina0,48 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy42,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, zlehka vmícháme mouku smíchanou s pudinkem a nalijeme do vymazané moukou vysypané dortové formy a na 170°C pečeme asi 15 minut. Krok 2: Vychladlý korpus potřeme ušlehanou smetanou s vanilkovým cukrem a poklademe kuličkami opraného červeného rybízu.

Zveřejněno 23. 7. 2012

Poznámka autorky kucerova45

Lze použít i jíné ovoce- maliny, ostružiny, jahody.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybízový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZvQJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybízový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZvQJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Moc dobrý, ze zralého rybízu je výborný.:-K

Janino, nemusí, v piškotu není žádný tuk.;-)

Dnes zkusím:-) Prášek do pečiva se nemusí dávat?

:-p:yes::yes::-K

:-p:-p:yes:

Rybíz je fakt fotogenický!!:-)

Wow, krásný moučníček, lehký, jako pírko;-):yes:

Tématické fráze:
rybízový koláč, koláč s rybízem, rybízový koláč s pudinkem, piškotový koláč s rybízem, lehký rybízový koláč, ribizovej kolac, rybízový koláč se sněhem top recepty, piškotový rybízový koláč, rybizovy, piškot s rybizem, rybizovy kolac bez vajec, rybízový koláč recept, koláč rybizovy, ribizovy kolac, rybízový koláč s s pudinkem, co s rybizem, recepty s rybizem, top recepty rybizovy koláč, recept na rybízový koláč, koláč s rybízem a pudinkem

Suroviny:
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, pudink vanilkový, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, rybíz

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu