Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italské bruschette

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Veronika09 Veronika09

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie209 kJ /
50 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,27 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčata nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy. Krok 2: Přidáme v rukách najemno natrhanou bazalku, se solí rozetřený česnek a olivový olej. Krok 3: Poté nakrájíme na kolečka ciabattu a zlehka orestujem dozlatova z obou stran na olivovém oleji. Krok 4: Položíme na talířek a pokledeme rajčatovou směsí, nahoru zlehka položíme ruličku parmské šunky a ozdobíme hoblinkou parmazánu.

Zveřejněno 31. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italské bruschette

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3E5r

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italské bruschette

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3E5r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Ciabattu mám domácí.Musela jsem už ochutnat,je to skvělé,mám připraveno na odpolední návštěvu;-):yes:

Panebože, to nemyslíte vážně? Pokud se to někomu nelíbí, ok. Stačilo říct, příště dám fotky své. Moc lidí dělá recepty různě, když hledám recept já, podívám se na několik stejných a vyberu si, co mi nejvíce vyhovuje. Myslela jsem, že je tohle stránka o receptech a né facebook a vybíjení mindráků.

ambrozinka:tak to nebylo myšlené. vyjádřila jsi ve své podstatě podporu a benevolenci tomu, jak se autorka receptu prezentovala.
je jedno, zda je někdo ve fotografování obratnější, či slabší a nebo třeba nemá po technické stránce možnost vytvořit kvalitnější fotodokumentaci jídla. podstat je v přece v autorství. i mě vadí opakované recepty, kde se autor ohání tím, že jeho recept je trochu jiný, poněvadž v něm je přidána třeba petržel a nebo nedán kmín a podobně. Uvolnilo se to zde trochu více, jen poněkud ku škodě těchto jinak sympatických stránek.
Verča není chudák, jenž musel smazat snímek. Recepet na bruschettu je tu několikrát a i se snímky. Třeba jí to poučí a napříště zadá recept s vlastní fotodokumentací a hlavně recept, který se zde neopakuje.

ambrozinka: díky za pochvalu;-) ale v tomto případě nejde o nadhled, ale o již dříve zmiňované dodržování pravidel;-)
já jsem to nemyslela zle, to mi věřte.. já nejsem z těch, co by vyvolávaly konflikty:-)

ambrozinka: myslím, že keby si niekde na nejakom webe objavila svoju ukradnutú fotku, tiež by si nebola nadšená...

ambrozinka: Fotku jsem smazala já, sem a ani na jiné weby o vaření se prostě cizí fotky nedávají - AUTORSKÉ PRÁVO VIZ CITACI V MÉM KOMENTÍKU NÍŽE NEBO NA KONCI TÉTO STRÁNKY
Navíc v podobných jsou přidány podobné recepty s VLASTNÍMI FOTKAMI takže si každý představu může udělat

alena.h: Nemyslím si, že bych ke zkaženosti těchto stránek přispívala. Moje pouhé čtyři recepty, které jsem zde uveřejnila jsou doplněné o krásou neoplývající fotografie z mobilu (neboť jsem neměla jinou možnost) nicméně jsou mé vlastní. Jediné co mi vadí je, když někdo sem přidává recept, který je zde už x-krát (což se netýká tohoto) a když ostatní začnou recept urážlivě kritizovat a řeší s prominutím kraviny. Ale k tomu už jsem se vyjadřovala tady v diskuzi.. Chudák Veronika kvůli Vám musela fotku smazat a teď si může kdo chce jak chce jen představovat, jak ty bruschetky asi vypadají.. Doufám, že tím všem policajtkám tady dopřála klid na duši a více volného času, který nemusí trávit prohledáváním internetu.:yes: Nic proti Vám Rebeko, Vaše recepty jsou super a fotky krásné, ale možná si přiděláváte zbytečné starosti.. chce to trošku nadhledu.;-)

Jája: maris odpověděla už o něco níže: A když zaroluješ úplně dolů, tak tam jsou taktéž slova, o kterých se maris zmiňuje:

"Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno."

A do obsahu stránek patří i fotografie. Taktéž krásný den.

Jája: no, tolik práce najít zkopírovanou fotku to zase nedalo;-) ale víc práce dá vložit a nafotit recept, ale o tom Vy asi nic nevíte, že;-):-? a to víc máte času kritizovat někoho, kdo se tu snaží udržet daná pravidla.. krásný den:-K

To jo, vypadá že uživatelky tu mají moře času a dávají si tu práci ještě prohledat celej internet aby našly jestli nějaká fotka nahodou neni stejná jako jinde...trapný...ale na druhou stranu, taky bych chtěla mít takový starosati..radši si běžte užívat života , je krásně, a neřeště takový hlouposti...

Veronika09: recept je fajn, chutné italské svěžující jídlo, ale už po několikáté! kdyby jsi si dala snahu se podívat, zda už tu něco podobného není. takže tvůj dovětek o fotce pro naší představu je o ničem, když už je to tu po X-té.

ambrozinka:díky takovým jako ty, se z těhle stránek stalo to, co z nich momentáně je. každý si tu robí co chce, jak chce. nerespektuje nic. tyhle recepty už díky tomu ztratily jiskru. holky se jen snaží udržet to, co zbylo. tak se trošku zamysli, ty demokratko!

ambrozinka:ono ani tak nejde o nějaké zbláznění se, ale o dodržování pravidel, víš:-?:-!

ambrozinka: nikdo se z toho nezblázní, ale na fotky se vztahuje autorský zákon a jejich kopírování - zveřejňování bez souhlasu autora je zakázané.

Tématické fráze:
bruschette, pravá italská ciabatta recept, italská bruschetta, jak upéct bruschettu, italská bruschetta recept, bruschette recept, bruschetky, recept na bruschettu, prava italska bruschetta, bruschete, italské recepty, jak udělat bruschetu, jak upéct bruschetu, brunschete, bruschetta italský recept, chudak ten kdo se nikdy nezblazni, bruschette s rajčaty, foneticky - brusccheta, jak udělat bruschettu, jak si udelat bruschetky

Suroviny:
rajče, bazalka čerstvá, olej olivový, česnek, ciabatta, pršut, parmazán, sůl

Přidat fotografie receptu